-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

Šešiolikmetės lietuvės toliau stebina pergalėmis pasaulio U19 tinklinio čempionate

Pergalių seriją Kroatijoje vykstančiame pasaulio jaunimo (iki 19 metų) paplūdimio tinklinio čempionate pratęsė šešiolikmetės Lietuvos atstovės – klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė iš Tytuvėnų.
Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė baigė pasirodymą
Paplūdimio tinklinio čempionatas / „Scanpix“ nuotr.

Tik po kvalifikacinio turnyro tarp 24-ių pajėgiausių planetos porų patekusios jaunosios Lietuvos tinklininkės ketvirtadienį pirmosiose keturių duetų C grupės turnyro rungtynėse po 41-os minutės kovos 21:18, 23:21 įveikė trečiąjį reitingą turinčias kinietes Ch N Zhang ir Lingling Lin.

Ketvirtadienį vakare antrąsias C grupės rungtynes 22-ąjį reitingą turinti I.Dambauskaitės ir M.Povilaitytės pora žais su čekėmis Tresnakova ir Pilatova, kurios pirmąsias grupės turnyro rungtynes 0:2 (11:21, 15:21) pralaimėjo lenkėms Kociolek ir Baran.

Ateinančias dvi dienas lietuvės kovos grupės varžybose, o pasaulio paplūdimio tinklinio iki 19 metų čempionato finalo varžybos vyks savaitgalį.

Lietuvoje rugpjūčio 11–14 dienomis vyksiančiam Europos paplūdimio tinklinio iki 18 metų čempionatui besiruošiančios merginos Umage nustebino tiek organizatorius, tiek keleriais metais vyresnes varžoves ir įrodė, kad yra vertos būti tarp 24 geriausių ekipų pasaulyje.

Puikią sportinę forma demonstruojančios I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė šiame sezone jau iškovojo bronzos medalius tarptautiniame moterų turnyre „Brandenburg Open“ ir laimėjo abu Lietuvos moterų čempionato etapus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius