-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 28

Šeštadienį kauniečiai stebės tarptautinį turnyrą „Powerfight“

Šeštadienį 19 val. dvikovinio sporto aistruoliai Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre savo akimis galės išvysti POWERFIGHT turnyro tęsinį. Ringe pirštines surems ne tik profesionalai, tarptautinių muaythai turnyrų ir čempionatų nugalėtojai, tačiau ir patys perspektyviausi, noru mokytis ir tobulėti trykštantys dvikovinio sporto talentai.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / organizatorių nuotr.

Žiūrovai išvys net 12 kraują stingdančių bekompromisių kovų pagal muaythai, K-1 bei MMA taisykles. Vakaro super dvikovose Lietuvos atstovai surems pirštines su priešininkais iš Baltarusijos.

„Powerfight“ vakaro merginų dvikovoje į ringą įžengs viena iš nedaugelio kovos menus propaguojančių merginų Lietuvoje – Europos ir Lietuvos muaythai sidabro laimėtoja Vaida Masiokaitė. Kitame ringo kampe Lietuvos atstovės lauks net dukart pasaulio muaythai čempionė, dukart pasaulio kikbokso čempionė, profesionalių Baltarusijos muaythai ir kikbokso turnyrų nugalėtoja – Aliona Muratava.

„Moterys Lietuvos ringe – retas ir net fenomenalus reiškinys. Ši dvikova – bene labiausiai intriguojanti ir laukiama antrame „Powerfight“ renginyje“, – apie būsimą V. Masiokaitės ir A. Muratavos dvikovą kalbėjo vyriausiasis Lietuvos muaythai treneris Marius Misiūnas.

Dar vienoje skelbiamoje tarptautinėje pirštines surems Lietuvos atstovas Jonas Valančius ir sportininkas iš Baltarusijos Timuras Mamedovas.

„Jonas – labai perpektyvus Lietuvos kovotojas, mums pažįstamas jau iš „Powerfight“ pirmtako „Bestfight“. Sportininkas jau ne kartą kovojo profesionaliose kovose. Šį kartą jo laukia ne menkas išbandymas, kadangi baltarusis – taip pat laužtas ne iš piršto. Nepaisant to, tikimės, kad lietuvis įrodys ko yra vertas“, – komentavo Lietuvos K-1 federacijos prezidentas Romualdas Navickas.

Lietuvos garbę ginsiantis Europos muaytai čempionas Sigitas Gaižauskas didžiojoje vakaro dvikovoje, ant menčių paguldyti mėgins Baltarusijos čempioną bei „Wako“ Europos kikbokso čempionato prizininką Pavelą Šelestą.

VIDEO: Sigitas Gaižauskas

Artėjanti dvikova – paskutinis S. Gaižausko pasirodymas Lietuvos ringe šį sezoną. Iškart po turnyro sportininkas vyksta į pačią pasaulio muaytai tėvynę. Tailande S. Gaižauskas kartu su Deividu Danyla tobulins savo įgūdžius su tikraisiais šios sporto šakos meistrais.

„Laukia daug nenuspėjamų ir nuožmių dvikovų. Šis turnyras pirmą kartą Lietuvos istorijoje į vieną ringą suburia ir pradedančiuosius talentus, ir pasaulinio lygio profesionalus. Pradėję šį eksperimentą nežinojome koks bus jo rezultatas ir ar lūkesčiai ir vizija virs realybe, tačiau  kilęs susidomėjimas dvikoviniu sportu motyvuoja nesustoti ir toliau judėti į priekį“, – laukdamas jau rytoj įvyksiančio POWERFIGHT komentavo Lietuvos Muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Renginio organizatoriai skelbia jau žinantys galutinį dvikovų sąrašą, tačiau konkrečių detalių atskleisti nesiruošia iki pat renginio pradžios.

Visi dvikovinio sporto aistruoliai vasario 28 d. stebėti kraują stingdančių kovų maratono tęsinį galės Kauno Žalgirio arenos amfiteatre, kur turės galimybę ne tik pasisemti adrenalino kvapą gniaužiančiu reginiu, tačiau ir palaikyti Lietuvos atstovus, stosiančius ginti savo šalies garbę prieš kovotojus iš užsienio.

Nespėję įsigyti bilietų į šį akimirksniu populerėjantį turnyrą, tai padaryti dar turi šansą. Organizatoriai praneša, kad renginio dieną bilietai brangs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius