Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 10

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje – kraują stingdančios kovos

Jau šeštadienį 19 val. dvikovinio sporto aistruoliai Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre savo akimis galės stebėti net stipriausių nervų žiūrovus verčiančias krūptelėti ir adrenaliną kraujyje pumpuojančias dvikovas.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / organizatorių nuotr.

Turnyro „Powerfight“ organizatorų teigimu, bekompromisės kovos, vyksiančios  pagal muaythai, K-1 bei MMA taisykles, šįkart bus išskirtinai profesionalios ir stiprios, o žiūrovų lauks daug staigmenų ir netikėtumų.

„Kol kas vykę turnyrai buvo tik apšilimas prieš didįjį šou. Džiaugiamės matydami tokį žiūrovų susidomėjimą ir įsitraukimą į dvikovinio sporto pasaulį. Dėl šių priežasčių nenustojame dirbę ir sulig kiekvienu renginiu stengiamės nustebinti. Pagrindinis rytojaus turnyro bruožas – profesionalumas“, – sakė Lietuvos muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Apie profesionalumą daug ką pasako vien jau tarptautinė vakaro sunkiasvorių super dvikova, kurioje į ringą įžengs Lietuvos garbę pasiruošęs apginti daugkartinis „K-1 World“ ir „Heroes“ turnyrų nugalėtojas Martynas Knyzelis.

„Du profesionalūs kovotojai, pasižymintys skirtingomis, tačiau puikiai įvaldytomis technikomis. Du čempionai, turintys pilnus bagažus pergalių ir nuolat siekiantys užsibrėžtų tikslų. Du lygiaverčiai partneriai, stosiantys ginti savo ir savo šalių garbės bekompromisėje kovoje. Čia daugiau klausimų kilti neturėtų“, – įtaigiai kovą pristatė legenda tapęs dvikovinio sporto pradininkas Lietuvoje R. Navickas.

Dar vienoje tarptautinėje dvikovoje, pirštines su sportininku iš Baltarusijos surems nuolat profesionaliuose turnyruose sublizgantis nuolatinis muaythai kovų dalyvis – Mantas Stankis.

VIDEO: Anonsas

„Dvikovai ruošiuosi labai atsakingai ir rimtai. Priešininkas, prieš kurį teks stoti į ringą – puikiai žinomas ir daug pergalių išplėšęs kovotojas. Turbūt vien jau tautybė – baltarusis – dvikovinio sporto pasaulyje apie sportininką viską pasako“, – juokavo M. Stankis.

Šeštadienį į  ringą įžengs ir dvikovinio sporto gerbėjų simpatijas spėję užsitarnauti bei kaip du vandens lašai panašūs broliai dvyniai Aidas ir Aurimas Sauliai. Šiems vaikinams pasirodžius kartu, žiūrovų tribūnose net gi juokaujama, kad reikėtų surengti neoficialias lažybas – kas sugebės atskirti kuris yra kuris.

Ringe Aidas Saulis pirštines surems su ne ką silpnesniu priešininku, atstovaujančiu Kauno sporto klubą ,,K-1 karys“ Žydrūnu Juodžiu. Pagal K-1 taisykles jie susirungs 71 kg. svorio kategorijoje. Aido brolis Aurimas Saulis į dvikovą stos prieš lygiavertį priešininką Vytautą Masioką. Aurimo priešininkas atstovauja Panevėžio sporto klubą ,,Kovos akademija“ ir kovoja pagal K-1 taisykles. Jie susigrums 74 kg. svorio kategorijoje.

Vakaro ,,Lietuvos geografinę asimiliaciją” pratęs ir kovotojas, atvyksiantis iš  Alytaus, Gytis Trukanavičius. Spėliojama kaip seksis šiam vaikinui, nepabūgusiam mesti kovos pirštinės  pačiam Jonui Valančiui.

Džiaugiuosi tokiais auklėtinio pasiekimais ir nemanau, kad koks nors ringo naujokas sugebėtų jį įveikti

„Jonas – labai perpektyvus Lietuvos kovotojas, visiems pažįstamas jau iš „Powerfight“ pirmtako „Bestfight“. Sportininkas jau ne kartą kovojo profesionaliose kovose, iš kurių daugumą laimėjo.

Džiaugiuosi tokiais auklėtinio pasiekimais ir nemanau, kad koks nors ringo naujokas sugebėtų jį įveikti“, – prieš įvyksiančią dvikovą komentavo auklėtinio pergale įsitikinęs treneris M.Misiūnas.

Į ,,Powerfight” tunyrą atvyks ir, galima teigti, atstovaujantys savo miestus profesionalai. Klaipėdietis ,,Muaythai Imperija” sportininkas Dovydas Pilenis ant menčių bandys paguldyti Šiaulių sporto klubo ,,Drakonas” atstovą Roką Pyragą.

Žiūrovų laukiamose Lietuvos perspektyviųjų dvikovose susigrums sportininkai iš visos Lietuvos sporto klubų. Pasak renginio organizatorių, šie jaunieji talentai ypatingai linkę stebinti – į ringą įžengs tokie atstovai kaip Laurynas Sriubiškis, kuris nepaisant to, kad savo karjerą pradėjo dar visai neseniai, jau spėjo atremti net 14 dvikovų. Įdomu ir kaip seksis nuolatiniam ,,Powerfight” dalyviui – Mindaugui Narauskui, kurio pasirodymai ringe, kaip taisyklė, baigiasi nokautu ir pergale.

„Džiaugiuosi, kad renginyje pasirodys tokia profesionalių ir geriausių savo srities specialistų gausa. Mūsų lūkesčiai išties pasiteisino su kaupu. Norinčius stebėti ir įvertinti, kurie Lietuvos sportininkai verti stoti į didįjį ringą ir suremti pirštines su pasaulinio lygio profesionalais, maloniai kviečiame į rytoj įvyksiantį turnyrą“, – komentavo Lietuvos Muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Kauno Žalgirio arenos amfiteatro tribūnos prieš tai įvykusiuose turnyruose lūžte lūžo nuo susidomėjusiųjų žiūrovų kiekio, tad stebėti turnyrą galimybę turėjo ne visi norintys. Šį kartą žiūrovams rekomenduojama būti apdairesniems ir įsigyti bilietus iš anksto. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius