Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 18

Smiginio meistrai renkasi į Klaipėdą

Amžius čia – nesvarbus. Lytis ir fizinis sudėjimas – taip pat. Didžiausios smiginio vertybės – kantrybė, susikaupimas, azartiška kova iki paskutinės sekundės (laimėti galima iš pradžių net ir labai atsiliekant nuo priešininko), todėl įtampos ir netikėtumų varžybose niekada netrūksta. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai visa tai patirti galės spalio 30–31 dienomis viešbučio „AMBERTON Klaipėda“ (Naujojo sodo g. 1) konferencijų centre.
Smiginys
Smiginys
Temos: 2 Smiginis Klaipėda

Paskutinį spalio savaitgalį čia vyks vienos didžiausių smiginio renginių Baltijos šalyse – tarptautinis turnyras „Klaipėdos taurė 2010“.  Įvairaus amžiaus geriausi smiginio žaidėjai ir norintys tokiais tapti dvi dienas varžysis asmeninėse ir porinėse rungtyse. Organizatoriai – klubas „Smiginis LT“.


Susidomėjimas smiginiu Lietuvoje auga kartu su žaidėjų pasiekimais. Pavyzdžiui, mažeikietis Arūnas Čiplys (Mažeikių darts sporto klubas) Pasaulio smiginio federacijos (WDF) sudaromame reitinge užima net 22, o klaipėdietis Leonidas Smirinenka (klubas „Smiginis LT) – 129 vietą iš tūkstančio klasifikuotų žaidėjų iš viso pasaulio.

Norinčiuosius išbandyti sėkmę smiginyje arba pasitreniruoti prieš varžybas kviečiame į klubo treniruotes, kurios vyksta trečiadieniais nuo 19 val. boulingo klube „Honolulu“ (viešbutyje „AMBERTON Klaipėda“, Naujojo sodo g. 1)

Daugiau informacijos apie šias ir kitas varžybas bei treniruotes – Lietuvos darts sporto federacijos puslapyje www.darts.lt.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius