Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 19

Sporto apdovanojimus ves Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė

Ketvirtadienio (12-20) vakarą Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje, vyks prestižiniai Lietuvos sporto apdovanojimai „LTeam apdovanojimai 2018“.
Laura Asadauskaitė Londono olimpinėse žaidynėse iškovojo aukso medalį.
Laura Asadauskaitė Londono olimpinėse žaidynėse iškovojo aukso medalį. / „Scanpix“ nuotr.

Renginį, kurį tiesiogiai nuo 19:30 val. transliuos TV3 televizija, ir kuriame bus galima išvysti beveik visas ryškiausias mūsų šalies sporto žvaigždes, kartu su TV ir radijo laidų vedėju Mindaugu Stasiuliu ves olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

„Džiugu, kad buvau pakviesta vesti „LTeam apdovanojimus“. Man tai - didžiulė garbė, – tinklapyje LTeam.lt įspūdžiais dalijasi sportininkė. – Visa Lietuva galės tiesiogiai stebėti renginio transliaciją. Nei renginio, nei TV laidos ar projekto vedėja niekada nebuvau, tad, natūralu, truputį jaudinuosi.“

2012 metais Londono olimpinių žaidynių nugalėtoja tapusi penkiakovininkė L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė tikina, jog Lietuvos sporto apdovanojimų renginio specifika leidžia jaustis kiek drąsiau – renginio metu vilnietė pasimatys su daugybe savo kolegų bei draugų.

„Gerai, kad tai bus sportininkų apdovanojimai, o ne kažkoks kitas renginys. Čia juk bus daug mano pažįstamų veidų. Sportas – mano sritis, turiu daugiau žinių, todėl galiu ir turiu ką pasakyti. Kai kuriuos sportininkus pažįstu asmeniškai, todėl galėsiu būti labiau atsipalaidavusi, galbūt kažko daugiau paklausti. Renginio vedimas matant pažįstamus žmones duos papildomos drąsos. Nesijausiu kaip nesavame katile, kur nesuprantu, ką darau“, – kalbėjo penkiakovininkė.

Kartu su L.Asadauskaite-Zadneprovskiene renginį ir jo transliaciją TV3 žiūrovams ves patyręs TV ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis. Olimpinė čempionė dėl tokio porininko yra rami.

„Pažiūrėsime, kaip kartu pavyks dirbti renginio metu, bet, tikiu, kad viskas bus tik gerai. Mindaugas – žmogus, kuris suprantą, ką daro. Jis profesionalas scenoje. Aš daugiau būsiu kompanionė ir jo padėjėja, kuri leis visiems prasiblaškyti. Manau, viskas bus gerai“, – šypsosi olimpietė.

Priminsime, jog „LTeam apdovanojimai“ yra kasmetinis prestižinis geriausių Lietuvos sportininkų pagerbimas. Į juos pretenduoja tik olimpinių sporto šakų atstovai.

Tiesioginė renginio transliacija – gruodžio 20 dieną, 19:30 val., per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius