-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 17

Stalo futbolo turnyre Vilniuje – pasaulinio lygio žaidėjai

Jau šį savaitgalį stalo futbolo žaidėjai iš visos Europos renkasi į „Havana Social Club“, kur pirmą kartą Lietuvoje įvyks tarptautinis ITSF (International Table Soccer Federation) Master Series kategorijos stalo futbolo turnyras „Vilnius Open 2011“. Šiuo metu į Nacionalinės stalo futbolo federacijos (NSFF) rengiamą turnyrą jau užsiregistravę per 80 žaidėjų ir, organizatorių manymu, šis skaičius dar didės.
Stalo futbolas
Stalo futbolas / Organizatorių nuotr.

Dalyvių sąraše šįkart ne tik geriausi Lietuvos žaidėjai, bet ir pasaulinio lygio šio žaidimo žvaigždės – čempionate pirmą kartą dalyvaus net 5 žaidėjai, pasaulio reitinge patenkantys į aukščiausiąjį 20-uką. Laukiama svečių iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Belgijos, Vokietijos, Italijos, Čekijos, Austrijos bei Didžiosios Britanijos.

Jie susirungs su Lietuvos žaidėjais 17 rungčių prie 13 aukščiausios klasės itališkų Garlando futbolo stalų. Svarbiausios, kaip visuomet, išliks atviros, moterų ir jaunių vienetų bei dvejetų rungtys, turėsiančios įtakos tiek Lietuvos, tiek tarptautiniam reitingui.

Taip pat visi norintys galės susirungti pramoginėse rungtyse – įvairių kategorijų vienetų ir dvejetų (t.y. kai vieni prieš kitus žaidžia tik to paties lygio žaidėjai pagal NSFF arba ITSF reitingą), DYP (angl. Draw Your Partner – partneris parenkamas burtų keliu), pro-am dvejetų (komandą sudaro vienas patyręs žaidėjas ir vienas mėgėjas) bei mišrių dvejetų (komandą sudaro mergina ir vaikinas).

„Vilnius Open 2011“ yra ne tik jėgų išbandymas Lietuvos sportininkams, bet ir ypatinga atsakomybė organizatoriams, kurie pirmą kartą organizuos tokio lygio renginį. Šis čempionatas – tai ypatinga proga stebėti pasaulinio lygio stalo futbolą, pasimokyti iš aukščiausiai reitinguotų žaidėjų bei įgyti puikios turnyrinės patirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius