Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkuose stalo tenisininkai bandys nutraukti favoritų dominavimą

Kovo 22 d. Druskininkuose prasideda Lietuvos stalo teniso čempionatas, kuriame varžysis 32 sportininkai ir 32 sportininkės.
Kornelija Riliškytė
Kornelija Riliškytė / Renato Mizero nuotr.

Jau daug metų Kornelija Riliškytė ir Alfredas Udra dominuoja Lietuvos stalo teniso čempionatuose ir neužleidžia vietos ant aukščiausios pakylos.

„Šiais metais pakeitėme atrankos į Lietuvos stalo teniso čempionato kriterijus, tad Druskininkuose tikrai susirinks patys pajėgiausi mūsų šalies stalo tenisininkai.

Renato Mizero nuotr./Alfredas Udra
Renato Mizero nuotr./Alfredas Udra

Favoritais iškovoti čempionų vardus laikomi Kornelija Riliškytė ir Alfredas Udra, tačiau tikimės, kad jie sulauks stipraus pasipriešinimo, o gal net bus ir staigmenų. Čia sportas – visko gali būti“, – kalbėjo Lietuvos stalo teniso asociacijos generalinė sekretorė Justė Mažeikienė.

Čempionatas truks 3 dienas, bus sužaistos vyrų ir moterų vienetų, taip pat vyrų, moterų, bei mišrios komandinės varžybos. Susitikimų rezultatus galite stebėti tiesiogiai https://rezultatai.stalotenisas.lt/#/competition-group/197

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius