Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2017 08 16

Startui PSC Barselonoje ruošiasi bent pora dešimčių lietuvių

Ispanijoje prasidėjo vienas populiariausių metų pokerio festivalių. „PokerStars Championship“ (PSC) Barselonoje jau kviečia žaidėjus išbandyti jėgas prie stalų. Tarp viso pasaulio žaidėjų stebėsime ir Lietuvos gausaus būrio lietuvių pasirodymus. 
PSC Barselona / organizatorių nuotr.
PSC Barselona / organizatorių nuotr.

Pirmieji PSC Barselonos festivalio turnyrai startavo jau rugpjūčio 15 dieną, bet šventė tęsis iki pat rugpjūčio 27-osios, kai paaiškės pagrindinio turnyro laimėtojas. Įpirka į pagrindinį mūšį sieks 5 300 eurų, o garantiniame mūšio fonde jau yra 7 milijonai eurų.

Dėl dalies nuo šio prizų kalno kovos ir būrys mūsiškių. Į Barseloną išvyko pokerio profesionalai Vytenis Salickas, Aneris Adomkevičius, Algirdas Saveikis. Arūnas Sapitavičius, Tomas Jozonis, Justas Vaičiulionis, Karolis Ananevas, Darius Narmontas, Gytis Bernatavičius, Gediminas Uselis bei Dominykas Karmazinas, o taip pat didžiuosiuose pokerio festivaliuose ne sykį matyti Andrius Kaziukonis, Dainius Ulkė, Deividas Kvaselis, Arūnas Jocius, Agnius ir Rūta Ismailovai.

Čia bus ir interneto atrankose kelionę iškovoję Mantas Bagočius, Andrius Bielskis, Edgaras Bučinskas, Deividas Krygeris, Karolis Domarkas ir Rimantas Rusys. Prieš PSC Barselonos stalų tikimės pamatyti ir daugely kitų ryškiausių Lietuvos pokerio meistrų bei žaidimo entuziastų.

Beje, šis PSC Barselonos etapas yra pirmasis po to, kai šventės organizatoriai nutraukė populiariąją Europos pokerio turo (EPT) festivalių seriją, tad galima tikėtis naujų PSC turo skaitlingumo rekordų. Praėjusiais metais EPT Barselonos etapo pagrindiniame turnyre pasirodė 1 785 žaidėjai, o pergalę čia šventęs lenkas Sebastianas Malekas susižėrė 1 220 800 eurų. Sėkmingiausiu lietuviu praėjusiais metais šiame turnyre tapo Kęstutis Gecevičius, pasiekęs 85 vietą ir pelnęs 13 160 eurų.

Viso PSC Barselonoje bus sužaistas 51 turnyras, įpirkos į kuriuos svyruos nuo 220 iki 50 000 eurų. Šventės organizatoriai tikisi, kad daugiausiai žaidėjų dėmesio sulauks pagrindinis festivalio turnyras, o taip pat 1 100 eurų įpirkos „PokerStars National Championship“, 2 200 eurų įpirkos „PokerStars National High Roller“ bei 220 eurų įpirkos „PokerStars Open“ turnyrai. Visos šios kovos pasižymi itin solidžiais garantiniais priziniai fondais.

Svarbiausias PSC akimirkas pokerio aistruoliai galės stebėti gyvai. Tiesioginės vaizdo transliacijos iš Barselonos startuos rugpjūčio 23 dieną, žaidžiant antrąją PSC Barselonos pagrindinio turnyro dieną.

Rugpjūčio 23 d. – PSC Barselonos pagrindinio turnyro antroji diena – nuo 13 valandos Lietuvos laiku;
Rugpjūčio 24 d. – PSC Barselonos pagrindinio turnyro trečioji diena – nuo 13 valandos;
Rugpjūčio 25 d. – PSC Barselonos pagrindinio turnyro ketvirtoji diena – nuo 13 valandos;
Rugpjūčio 26 d. – PSC Barselonos pagrindinio turnyro penktoji diena – nuo 13 valandos;
Rugpjūčio 27 d. – PSC Barselonos pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas) – nuo 14 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje