Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 15

Startuoja tinklininkų kovos dėl LTF Didžiosios taurės

Šį savaitgalį Joniškyje startuoja Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) Didžiosios taurės turnyras.
Joniškyje vyks tinklinio turnyras.
Joniškyje vyks tinklinio turnyras. / Mato Baranausko nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

Į pusfinalį iškart pateko praėjusių metų taurės nugalėtojai Klaipėdos „Amber-Arlangos“ tinklininkai ir finalinių varžybų organizatorė Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, o Šiaulių „Elgos-Master Idea-SC Dubysos“, Kauno „Rio-Starto“ ir Joniškio „Joniškio baldų-Vidrenos“ komandos atrankiniame etape kausis dėl likusių dviejų vietų.

Vienintelė komanda iš I-osios lygos – „Joniškio baldai-Vidrena“ – pasiryžusi mesti iššūkį aukščiausios lygos komandomis ir sieks įgyti kuo daugiau vertingos patirties. Ekipos treneris ir kapitonas Dainius Kučinskas džiaugiasi, kad į Joniškį sugrįžta aukšto lygio tinklinis.

„Didelių užmojų neturime, patys puikiai suprantame, jog tokio profesionalumo lygio dar nepasiekėme, bet viskam yra pradžia. Svarbiausia, kad Joniškio vardo sugrąžinimo į tinklinio žemėlapį projektas, nors ir pamažu, tačiau yra puikiai vykdomas“, – sakė D.Kučinskas.

Atrankiniame etape visos trys komandos tarpusavyje sužais po dvejas rungtynes. Šeštadienį 19.30 val. „Joniškio baldai-Vidrena“ namuose susitiks su Šiaulių „Elgos-Master Idea-SC Dubysos“ ekipa.

„Džiaugiamės, kad prasideda Didžiosios taurės varžybos, nes turėsime daugiau rungtynių. Joniškio komanda tikrai pažįstama, ten žaidžia nemažai šiauliečių. Reikia gerbti visus varžovus, o aikštelėje turėsime įrodyti, kad esame pranašesnė komanda. Manau, kad laukia įdomios rungtynės“, – teigė Šiaulių klubo treneris Modestas Strockis.

Sekmadienį 13 val. Joniškio ekipa namuose priims Kauno „Rio-Starto“ klubą.

Šią savaitę bus pratęstas TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionatas. Penktadienį 20 val. Vilniaus „SM Tauras-VTC“ kausis su Kauno LSU. Šeštadienį Alytaus „Prekyba-Parama“ savo aikštėje susitiks sus LSU, o „Kaunas-VDU“ – su VU. Sekmadienį „Prekyba-Parama“ priims viešnias iš „SM Tauro-VTC“ ekipos, o čempionės „Kauno-VDU“ tinklininkės namie kausis su Gargždų sporto centro klubu.

Savaitgalį taip pat startuoja ir Lietuvos tinklinio čempionato I lyga, kurioje rungtyniauja aštuonios komandos iš septynių miestų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius