Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 27

Istorinio žygio surengti nepavyko – Lietuvos beisbolo rinktinė pralaimėjo Izraeliui

Šį savaitgalį Utenoje Lietuvos beisbolo rinktinė siekė žengti istorinį žingsnį ir išplaukti į naujus vandenis. Lietuviai kovėsi dėl vietos pagrindiniame Europos beisbolo čempionate ir galimybės pakovoti dėl vietos Tokijo olimpinėse žaidynėse. Tačiau aukščiau reitinguota Izraelio rinktinė ir antrąją dieną 15:0 nugalėjo lietuvius bei seriją laimėjo 2:0.
Lietuvos beisbolo rinktinė
Lietuvos beisbolo rinktinė / LBA nuotr.
Temos: 1 Beisbolas

Tai reiškia, kad būtent Izraelis pakilo į aukščiausią Europos beisbolo divizioną, o lietuviai toliau varžysis B grupėje.

Šeštadienio rungtynėse Lietuvos rinktinė Utenoje sulaukė dar didesnio palaikymo, tačiau jau nuo pat rungtynių pradžios žaidimas nesisekė.

Rungtynės neužtruko, nes komandos buvo sutarę, kad jeigu po penkių kėlinių viena iš ekipų turės 15 taškų pranašumą, mačas bus nutrauktas. Izraelis tai ir padarė.

Pirmąjį susitikimą penktadienio popietę Izraelis laimėjo 12:2.

Po pirmojo pralaimėjimo Izraelio rinktinei vyriausiasis Lietuvos komandos treneris Virmidas Neverauskas kalbėjo viltingai: „Šiandien nenorėjome išmesti visų savo kozirių, pataupėme metikus, todėl nenuostabu, kad nepavyko atsilaikyti visus 9 kėlinius. Stipriausią artileriją mesime rytoj – turime metiką Marių Balandį, kuris turėtų pristabdyti Izraelį ir taip padidintų mūsų šansus laimėti.“

Izraelis pasauliniame reitinge užima 19 vietą, Lietuva – 37-a.

Europos beisbolo čempionatas rugsėjo 7-15 dienomis vyks Vokietijos miestuose Bonoje ir Solingene. Jame susitiks 12 stipriausių Europos komandų ir bus išdalinti 5 kelialapiai į olimpinės atrankos turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius