-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 20

Sunkiaatletis Aurimas Didžbalis – pasaulio jaunimo čempionas!

Prieš savaitę devynioliktąjį gimtadienį atšventęs sunkiaatletis Aurimas Didžbalis šeštadienį tapo pasaulio jaunimo (iki 20 metų) pirmenybių čempionu.
Aurimas Didžbalis
Aurimas Didžbalis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Svorio kategorijoje iki 94 kg lietuvis dvikovėje surinko 375 kg ir 5 kg aplenkė antroje vietoje likusį lenką Tomaszą Zielinskį bei 11 kg – bronzą iškovojusį Rusijos atletą Ramazaną Rasulovą.

A. Didžbalis iš Bulgarijos taip pat parsiveš ir mažąjį aukso medalį už pergalę rovimo (169 kg) rungtyje bei sidabrą – stūmimo varžybose. Lietuvos sunkiaatletis stūmimo rungtyje iškėlė štangą sveriančią 206 kg ir tik dviem kg nusileido kinui Bingui Li.

Nepasisekė Mariui Mickevičiui, kuris svorio kategorijos iki 85 kg varžybose išrovė 153 kg ir buvo ketvirtas, tačiau neišstūmė pradinio svorio ir buvo priverstas pasitraukti iš varžybų.

Sekmadienį planetos pirmenybėse startuos dar du Lietuvos sunkiaatlečiai – Algimantas Trajanauskas (iki 105 kg) ir Vincas Šlevinskis (virš 105 kg).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius