-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 17

Taline startuoja penktosios „Baltic Chain“ Tour lenktynės

Estijos sostinėje Taline pirmadienį susirinko penktųjų "Baltic Chain Tour" daugiadienių lenktynių komandos. Tarp jų nacionalinė Lietuvos rinktinė ir lietuvių Top Team – Ulrabike komanda iš Lietuvos. "Baltic Chain Tour" lenktynės antradienį startuos Taline, o ketvirtadienį finišuos Valgoje.
„Baltic Chain Tour“ dviračių lenktynių lenktynių momentai
„Baltic Chain Tour“ dviračių lenktynių lenktynių momentai

Ant Baltijos jūros kranto įsikūrusiame Pirita Top Spa viešbutyje apsistojo visos 17-ą komandų, o pirmadienio vakare įvyko komandų vadovų pasitarimas. Lenktynių direktorius Allaras Tonissaaras susirinkime visų atsiprašė už susiklosčiusią šių metų situaciją, kuomet iš planuotų šešių lenktynių etapų programoje liko tik trys, praneša Cycling.lt.

„Iki paskutinės dienos kovojome, kad vyktų visi šeši etapai, o vėliau keturi, bet finale turim tik tris. Džiaugiuosi ir dėkoju komandoms, kurios atvyko ir tikiuosi, kad dėl pailgėjusių etapų lenktynės vis tiek bus labai įdomios“ – sakė „Baltic Chain Tour“ lenktynių direktorrius A.Tonissaaras.

Susirinkime buvo pristatyti lenktynių komisarai, direktorius komandų vadovus supažindino su staro ir finišo žemėlapiais, apdovanojimų bei anti dopingo procedūromis. Susirinkimo pabaigoje komandų vadovai išsitraukė savo startinius numerius.

Rytoj techninių automobilių karavane Top Team – Ultrabike komanda važiuos trečioje pozicijoje, o nacionalinės Lietuvos rinktinės treneris Artūras Kasputis vairuos 15-tu numeriu pažymėtą techninį automobilį.

Nacionalinė Lietuvos rinktinė: Egidijus Juodvalkis, Paulius Šiškevičius, Gediminas Kaupas, Žydrūnas Savickas, Raimundas Rumšas, Arūnas Lendelis.

Top Team – Ultrabike komanda: Tomas Vaitkus, Airidas Videika, Mykolas Račiūnas, Elijus Čivilis, Deividas Vileniškis ir Jonas Ališauskas.

Tryliktasis lietuvis sąraše su savo klubinę komanda Champion System dalyvausiantis Darijus Džervus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius