Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 08 26

Tinklininkė Monika Povilaitytė iš Rusijos sugrįžo be daiktų, paso ir pinigų

Tinklininkei Monikai Povilaitytei pergalę turnyre Sankt Peterburge apkartino vagys, nugvelbę Lietuvos sportininkės krepšį su dokumentais ir premija.
Monika Povilaitytė
Monika Povilaitytė

Per Rytų Europos paplūdimio tinklinio čempionato (EEVZA) „Russia Open“ turnyrą Sankt Peterburge laimėjusios mūsų šalies tinklininkės Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė namo buvo priverstos keliauti atskirai.

Kaip sakė sportininkių treneris, Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas, incidentas įvyko prieš pat kelionę į gimtinę. „Monika su Ieva nuvažiavo į autobusų stotį ir užsuko į šalia esančią kavinukę pavalgyti. Štai tuo metu ilgapirščiai ir pavogė Monikos sportinį krepšį su visais daiktais, dokumentais ir pinigais, kurie joms buvo skirti už pergalę“, – sako M. Vasiliauskas. 

Tinklininkės laimėjo 64 tūkst. rublių. Pasidalinus per pusę, Ievai ir Monikai teko maždaug po 2,4 tūkst. litų. „Gyvenime visko būna, žinoma, labai gaila, kad taip atsitiko. Juolab kad rugpjūčio 30 d. – Monikos gimtadienis, jai sukaks  20 metų“, – sako M. Vasiliauskas. 

Į namus pirmiausiai sugrįžo I. Dumbauskaitė, o Monika liko Sankt Peterburge ir apie vagystę pranešė policijai. Ambasadoje ji gavo dokumentą sugrįžti į Lietuvą ir antradienį pasiekė namus. 

Rugsėjo 10 d. mūsų šalies tinklininkės vyks į Štutgartą ir dalyvaus Europos tinklinio federacijos satelitiniame turnyre, o rugsėjo 22 d. – į Turkiją, kur vyks Europos jaunimo iki 22 čempionatas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius