Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 11

Tinklininkė V.Makauskaitė vėl vedė savo komandą į pergalę

Europos tinklinio konfederacijos (CEV) moterų Iššūkio taurės turnyro atsakomosiose šešioliktfinalio rungtynėse trečiadienį Ostravos TJ (Čekija) klubas, kuriam atstovauja lietuvė Viltė Makauskaitė, namuose 3-0 (25:20, 25:16, 28:26) nugalėjo Osijeko ŽOK (Kroatija) ekipą ir pateko į kitą etapą.
Viltė Makauskaitė
Viltė Makauskaitė / nuotr. Ostravos TJ
Temos: 1 Tinklinis

13 taškų pelniusi Lietuvos tinklininkė buvo pripažinta geriausia rungtynių žaidėja. Ji taip pat blokavo 1 metimą ir atliko 1 neatremiamą padavimą.

„Nebuvo sunku nusiteikti rungtynėms, nes norėjome keliauti į kitą etapą. Žinoma, namuose žaisti lengviau, nes sirgalių palaikymas yra nerealus. Bet ir išvykoje taip pat turėjome palaikymo, šiek tiek sirgalių vyko su mumis kartu, o tai tikrai labai šaunu, – pasakojo V. Makauskaitė. – Savo forma dar nesu patenkinta. Reikia dar daug kur padirbėti, ypač sunkiau yra įsivažiuoti po šventinio laikotarpio. Bet kokiu atveju, džiaugiuosi komandos rezultatu“.

Pirmąsias rungtynes išvykoje 3-0 (25:12, 25:13, 25:18) taip pat laimėjo TJ klubas. V. Makauskaitė buvo pripažinta geriausia ir pirmojo susitikimo žaidėja.

Aštuntfinalyje Ostravos ekipa žais su Suomijos „OrPo Orivesi“ komanda.

Tuo tarpu vienas geriausių Lietuvos tinklininkų Arvydas Mišeikis keičia klubą. Lietuvis paliko aukščiausioje Prancūzijos lygoje žaidžiančią Reno „Volley 35“ ekipą ir keliasi į Galačio „Arcada“ (Rumunija) komandą. Pastaroji ekipa dalyvauja CEV taurės turnyre ir jau pasiekė aštuntfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius