Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 07 02

Tinklininkės I.Dumbauskaitė ir G.Grudzinskaitė Graikijoje pasipuošė bronzos medaliais

Graikijos Ioso saloje pasibaigusiame „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre lietuvės Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė iškovojo bronzos medalius.
Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė turnyre Graikijoje
Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė turnyre Graikijoje / nuotr. CEV

Lietuvos paplūdimio tinklininkės pusfinalyje po labai atkaklios kovos 1-2 (21:16, 17:21, 13:15) pralaimėjo slovėnėms Tjasai Kotnik ir Tajdai Lovšin.

Lietuvės vėjuotame paplūdimyje sugebėjo gana užtikrintai laimėti pirmą setą, o antrajame dar pirmavo 12:9. Deja, tuomet iniciatyvą perėmė slovėnės, kurios ir laimėjo setą. Trečiajame sete pranašesnės taip pat buvo varžovės.

Atsitiesti mūsiškės sugebėjo kovoje dėl bronzos. Mažajame finale I.Dumbauskaitė ir G.Grudzinskaitė po dar vieno dramatiško mūšio 2-1 (17:21, 21:10, 16:14) įveikė turnyro favorites lenkes Katarzyną Kociolek ir Martą Lodej.

Už trečią vietą Lietuvos paplūdimio tinklininkėms atiteko po 160 pasaulio reitingo taškų. I.Dumbauskaitė ir G.Grudzinskaitė tokio lygio turnyro prizininkėmis šiame sezone tapo pirmą kartą.

Italijoje vykstančiame „Pro Beach Tour Futures“ paplūdimio tinklinio turnyre sėkmingai rungtyniauja Patriko Stankevičiaus ir Audriaus Knašo duetas.

Jis D grupės finale 2-1 (18:21, 21:19, 15:9) įveikė austrus Clemensą Dopplerį ir Thomasą Kunertą ir iškovojo tiesioginį bilietą į ketvirtfinalį.

Turnyro Graikijoje ir Italijoje prizų fondus sudaro po 10 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius