-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 01

Tinklininkės S.Vaičiukynaitė ir U.Andriukaitytė – pasaulio jaunių čempionato aštuntfinalyje

Simona Vaičiukynaitė ir Urtė Andriukaitytė ketvirta iš eilės pergale baigė F grupės varžybas pasaulio jaunių iki 19 m. paplūdimio tinklinio čempionate Portugalijoje. 18-metės lietuvės paskutiniame mače per per 30 min. nesunkiai 2:0 (21:16, 21:10) įveikė norveges Sunnivą Helland-Hansen ir Hannah Sofie Perrens bei užėmė grupėje antrą vietą.
Simona Vaičiukynaitė
Simona Vaičiukynaitė

S. Vaičiukynaitė ir U. Andriukaitytė pateko iškart į antrą atkrintamųjų varžybų ratą, kur susitiks su amerikietėmis Susannah Muno ir Christian Jones arba baltarusėmis Viktorija Šalajevskaja ir Viktorija Sekretava.

Urtė Andriukaitytė
Urtė Andriukaitytė

Be pergalės prieš Norvegijos atstoves, čempionate lietuvės 2:0 (21:12, 21:12) laimėjo prieš portugales Aną Martins ir Margaridą Vasques, 2:0 (21:19, 21:15) - prieš ukrainietes Dariją Udovenko ir Anastasiją Lysenko bei 2:0 (21:8, 21:3) – prieš kazaches Jekateriną Lasiutą ir Aną Pimenovą. S. Vaičiukynaitė ir U. Andriukaitytė vienintelį pralaimėjimą 0:2 (20:22, 19:21) patyrė prieš grupės lyderes austres Moną Geslbaurer ir Julią Radl.

Jaunoji Lietuvos vaikinų pora Marius Barauskis ir Edgaras Bartkus E grupėje užėmė penktą vietą ir į atkrintamąsias varžybas nepateko. Paskutiniame mače lietuviai 0:2 (14:21, 17:21) nusileido pogrupio lyderiams Mateuszui Lysikowskiui ir Jakubui Jetke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius