Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 27

Trenerio komentaras apie siurprizus pasaulio jaunimo čempionate dovanojusias Lietuvos tinklininkes

Pirmadienį iš Umago (Kroatija), kur vyko Pasaulio jaunimo iki 19 metų paplūdimio tinklinio čempionatas, grįžo šešiolikmetės Lietuvos atstovės klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė.
Ieva Dumbauskaitė
Ieva Dumbauskaitė / auksma.lt nuotr.

Po įspūdingo Lietuvos šešiolikmečių merginų pasirodymo pasaulio U-19 merginų čempionate Lietuvos rinktinės treneris džiaugėsi rezultatais ir žadėjo tolimesnį progresą.

„Esu patenkintas, kad merginos žaidžia pasauliniu lygiu ir sparčiai tobulėja. Praėjusiais metais dalyvaujant Europos čempionate akivaizdžiai matėsi, kad yra stipresnių komandų, o šiemet merginos įrodė, kad gali lygiai kovoti su visomis priešininkėmis“, – teigia Lietuvos paplūdimio rinktinės treneris Marius Vasiliauskas.

Lietuvos atstovės, šešiolikmetės merginos, pasaulio čempionate, kuriame rungėsi su vyresnėmis varžovėmis, turėjo žemiausią reitingą iš visų turnyro dalyvių, tačiau pademonstravo ryžtą ir laimėjo ne tik abu kvalifikacijos mačus, bet ir visus tris susitikimus grupėje.

„Merginos grupės turnyre įveikė čempiones ir bronzos medalio laimėtojas, tai puikiai parodo, kad net kovojant su vyresnėmis ir labiau patyrusiomis komandomis jau esame lygūs. Tikiu, kad merginos, paragavusios pergalės skonio ir pamačiusios, kad gali kaip lygios su lygiais varžytis su pasaulio čempionėmis, turės stimulo toliau dirbti ir stengtis. Dalyvausime varžybose ir tobulėsime“, – teigia rinktinės treneris.

Pasak jo, planai paruošti bent šešeriems metams į priekį: visi jaunių čempionatai, moterų turnyrai ir, galbūt, olimpiada.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius