Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 14

Triatlonininkas Tautvydas Kopūstas nepasiekė finišo Europos žaidynėse

Tautvydui Kopūstui nepavyko paiekti finišo Europos žaidynėse. Kaspijos jūroje varžybas 1500 m plaukimu pradėję triatlonininkai vėliau 40 km mynė dviračiais, o po to 10 km įveikė bėgte.
Tautvydas Kopūstas
Tautvydas Kopūstas / LTOK nuotr.
Temos: 1 Triatlonas

Tačiau 20 metų T.Kopūstui bėgti nereikėjo. Lietuvos olimpinės rinktinės kandidatas iš varžybų buvo priverstas pasitraukti įveikus kiek daugiau nei pusę dviračių varžyboms skirtos distancijos.

„Esu nusivylęs, nes tikėjausi baigti varžybas. Pritrūkau patirties. Nesu įpratęs jūroje plaukti. Esu įpratęs plaukti ežeruose, baseine. Pratybų tarp bangų gal ir pritrūko. Atrodo stengiesi, iriesi rankomis, bet ateidavo banga ir vis sustabdydavo mane“, – teigė praėjusių metų Europos jaunimo čempionas.

Po plaukimo rungties rikiuotės gale atsidūręs lietuvis neįstengė priartėti prie lyderių važiuodamas dviračiu. Kaip ir dali keli sportininkai, jis buvo apelnktas ratu ir turėjo baigti varžybas.

„Dvejopi įspūdžiai. Varžybose galėjau geriau sustartuoti. Bet Europos žaidynėse man viskas buvo nauja – esu laimingas, kad galėjau čia varžytis, pamatyti žaidynių atidarymą, gyventi sportininkų kaimelyje“, – prisipažino T.Kopūstas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius