-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 04 25

Turkijoje stovyklaujančią Lietuvos paplūdimio tinklininkę sustabdė operacija

Septynios perspektyvios Vilniaus „Auksma“ klubo paplūdimio tinklininkės dvi savaites stovyklauja Turkijoje, kur rengiamos bendros treniruotės su Ukrainos atstovėmis. Ši stovykla yra jau šeštus metrus trunkančio šių dviejų šalių bendradarbiavimo tęsinys.
Stovykla Turkijoje
Stovykla Turkijoje / organizatorių nuotr.

Stovykla Turkijoje neapsiėjo be nesklandumų. Pirmadienio naktį pilvo skausmus pajutusi 15-metė Melanija Vasiliauskaitė buvo nuvežta į Alanijos ligoninę, kur jai buvo diagnozuotas apendicitas. Tą pačią dieną jai buvo atlikta operacija. Vieną naktį ligoninėje praleidusi sportininkė jau kitą dieną buvo išleista į viešbutį ir dabar yra su komanda.

Nepaisant šios situacijos, stovykla Turkijoje mūsiškėms vyksta produktyviai. Po ilgų mėnesių, praleistų uždarame aikštyne, tinklininkėms yra tikra atgaiva ir džiaugsmas vėl treniruotis gryname ore. Didelis merginų entuziazmas, trenerių įžvalgos ir stiprios treniruočių partnerės iš Ukrainos daro šią stovyklą itin vertinga.

„Su Ukrainos vyrų, moterų ir jaunių rinktinėmis bendradarbiaujame jau eilę metų. Vyksta bendros stovyklos, varžybos. Ukrainos merginų jaunių rinktinė ruošiasi Europos čempionatui, kuris vyks birželio pradžioje. Kas atstovaus Lietuvai, bus aišku po gegužės pradžioje vyksiančios atrankos. Tokios treniruočių partnerės, kurios sportuoja dukart į dieną nuo 8-9 metų, padeda mūsų merginoms greičiau tobulėti ir lygiuotis į aukščiausio lygio Europos komandas“, – pasakojo Lietuvos tinklininkių treneris Marius Vasiliauskas.

Šioje stovykloje, kuri trunka dvi savaites, dalyvauja septynios Lietuvos ir šešios Ukrainos sportininkės. „Konkurencija su savo šalies ir Ukrainos tinklininkėmis padeda dėti maksimalias pastangas kiekvienos treniruotės metu“, – pridūrė M.Vasiliauskas, kuris Turkijoje merginas prižiūri su kitu treneriu Artūru Bekišu.

„Auksma“ tinklininkių stovykla Turkijoje tęsis iki balandžio 28 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius