-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 08

Utenoje prasidėjo Europos jaunimo beisbolo čempionato atrankos turnyras

Penkios rinktinės Utenoje pradėjo kovą dėl kelialapio į Europos beisbolo jaunimo U23 čempionatą. Dėl vienintelio kelialapio į Europos čempionato finalinį etapą kovoja Lietuvos, Lenkijos, Belgijos, Šveicarijos ir Izraelio rinktinės. Turnyro nugalėtojai paaiškės 12 d. vyksiančiame finale.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Beisbolas

Atrankos turnyre Utenoje turėjo dalyvauti ir Rusijos bei Baltarusijos rinktinės. Tačiau prasidėjus karui Europos beisbolo ir softbolo konfederacija (WBSC Europe) diskvalifikavo šių šalių komandas iš visų tarptautinių varžybų.

„Lietuvai patikėta surengti jau trečią Europos čempionato atrankos turnyrą per pastaruosius dvejus metus. Praėjusiais metais ir šių metų liepos mėnesį Utenoje jau vyko Europos suaugusiųjų čempionato atrankos varžybos. WBSC Europe ir varžybose dalyvavusios rinktinės liko labai patenkintos turnyro organizacija, todėl sulaukiame vis daugiau pasitikėjimo rengti varžybas Utenoje“, – sako šiais metais į WBSC Europe Vykdomąjį komitetą išrinktas Lietuvos beisbolo asociacijos prezidentas Virmidas Neverauskas.

Europos čempionato atrankos turnyrą Lietuvos jaunimo rinktinė pradėjo nesėkme. Pirmose rungtynėse varžybų šeimininkai 3:10 pralaimėjo Lenkijos ekipai. Kitose grupės rungtynėse Belgijos beisbolininkai po dviejų pratęsimų 6:4 įveikė Šveicarijos komandą.

Pirmadienį Lietuvos rinktinė susitiks su Šveicarija, antradienį su Izraeliu, o trečiadienį su Belgija.

Pirmame turnyro etape visos komandos sužais tarpusavyje. Dvi geriausios ekipos dėl pirmos vietos ir kelialapio į Europos čempionatą susigrums finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius