-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 10

Už V.Putino atvaizdą ir „stiprias rankas“ Rostovo rankininkams gresia sankcijos

Europos rankinio federacija pareiškė protestą ir pažadėjo griežtesnę bausmę – piniginę baudą ar net diskvalifikaciją - už tai, jei rankinio klubo „Rostov-Don“ sirgaliai dar kartą savo miesto Rostovo prie Dono sporto arenoje iškels plakatą su Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdu.
Plakatas su V.Putino atvaizdu Rostovo prie Dono sporto rūmuose
Plakatas su V.Putino atvaizdu Rostovo prie Dono sporto rūmuose / donnnews.ru nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Apie oficialius tarptautinės organizacijos priekaištus savo miesto žurnalistams papasakojo  „Rostov-Don“ rankinio klubo komunikacijos vadovas Aleksejus Popovas.

„Laiškas iš Europos rankinio federacijos pasirodė po dvikovos su čekų Ostravos „Banik“ komanda, kurią mūsų ekipa laimėjo“, – pasakojo detales A.Popovas.

Kaip teigė klubo komunikacijos vadovas, Europos rankinio federaciją suglumino ne Vladimiro Putino atvaizdas, o parašas po nuotrauka.

„Europai nepatiko užrašas „Rusijos rankos vis stipresnės ir stipresnės“. Kiek aš žinau, mūsų sirgaliai į šiuos žodžius sudėjo visiškai kitą mintį. Tai išskirtinai sportinė mintis. Juk visiems aišku, kad pas rankininkus turi būti stiprios rankos“, – nesupratingiems europiečiams per portalą donnews.ru aiškino „Rostov-Don“ klubo atstovas.

Kaip aiškino A.Popovas, po protesto klubas tikrai imsis tam tikrų priemonių ir padarys išvadas. Sekmadienį vykusiame Europos rankinio taurės turnyro mače su Vengrijos „Dunaivaros“ ekipa sirgaliai plakatų su V.Putinu neskleidė. Tačiau vis tiek vienas didelis plakatas buvo ir jame buvo parašyta: „Mūsų širdys plaka vienu ritmu“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius