Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 20 /11:24

Už „viso gero“ – Rusijos tinklininko spjūvis lenkų sirgaliui

Lenkijoje vykstančiame pasaulio vyrų tinklinio čempionate kilo nemenkas skandalas dėl Rusijos tinklinio rinktinės žaidėjų elgesio. Pastarieji ne tik elgėsi arogantiškai, tačiau ir sugebėjo savo poelgiais sukelti nepasitenkinimo bangą. Pastarąją dieną aptarinėjamas rusų rinktinės tinklininko Aleksejaus Spiridonovo akibrokštas – po pralaimėto mačo jis spjovė į sirgalių, praneša sport.pl.
Aleksejus Spiridonovas
Aleksejus Spiridonovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Po lemiamo planetos pirmenybių mačo, kai Lenkija sugebėjo palaužti Rusiją 3:2, A.Spiridonovas eidamas pro sėdinčiu sirgalius spjovė vienam iš jų. Po nesėkmės rusai nepateko į čempionato pusfinalį ir baigė pasirodymą turnyre Lenkijoje.

„Nebuvo jokios agresijos. Visi sirgaliai skandavo „do svidanija“ (viso gero arba iki pasimatymo – vert. iš rusų k.). Spiridonovas ėjo pro mane ir spjovė. Eilinį kartą tik parodė, kad yra chamas“ , – kalbėjo nukentėjęs sirgalius.

Pasigirdo kalbų, kad rusas spjovė ne į paprastą sirgalių, o į vieną iš lenkų politikų, kuris neva jam šaukė „sugrąžink Krymą Ukrainai“.

Tačiau pats A.Spiridonovas portalui gazeta.ru išrėžė, kad spjūvis ir viskas aplink jį – visiška nesąmonė.

„Koks deputatas? Koks Krymas ir spjūvis? Jūs mane šia žinia užmušėte, – kalbėdamas su portalo žurnalistais kalbėjo tinklininkas. – Aš tvirtinu, kad visa tai išprotėjusio žmogaus sapalionės. Kažkoks vienas debilas pranešė apie tai ir visi kiti pasigavo naujieną. Mačiau, kad apie šią situaciją labai daug žinučių yra Twitter socialiniame tinkle“.

Rusijos rinktinės žaidėjas pasižymėjo ir čempionato dvikovoje su Vokietijos ekipa, kai po sėkmingos atakos, vaidindamas pantomimą, vaizdavo šaudantis iš ginklo į vokiečius ir sirgalius.

Be to, A.Spiridonovas pasižymėjo prieš Europos „Finalo šešeto“ turnyro dvikovas, kai socialiniuose tinkluose Lenkijos atstovus vadino „pšekais“. Tuomet kilo nemaža nepasitenkinimo banga ir lenkų sirgaliai reikalavo diskvalifikuoti rusą.

Rusijos tinklininkai akistatoje su Lenkijos komanda jautė didelį spaudimą iš sirgalių pusės, darė begalę klaidų ir todėl nusileido varžybų šeimininkams. Rusijos pusė tikino, kad tinklininkus nervintis privertė per daug agresyviai besielgiantys aistruoliai. 

VIDEO: A.Spiridonovas mače su Lenkijos komandą prieš metus gavo raudoną kortelę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius