Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 05

Valujevas priėmė Kličko pasiūlymą kautis

Sunkiasvoris boksininkas Nikolajus Valujevas priėmė Vitalijaus Kličko, pasaulio čempiono pagal WBC versiją, atstovų pasiūlymą susikauti už 2,5 mln. JAV dolerių.
N.Valujevas mankštinasi
N.Valujevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo vokiečių spaudą cituojantis portalas lenta.ru, derybos dar tęsiasi ir 213 cm rusų boksininkas sutiktų su mažesne honoraro suma, jeigu jo komandai tektų teisė parduoti dvikovos transliaciją JAV ir Rusijoje. Kaip teigia kompanijos „Sauerland Event“, atstovaujančios N.Valujevui, generalinis vadybininkas Chrisas Mayeris, derantis „žengtas didelis žingsnis į priekį“, o transliacijų klausimas neturi tapti kliūtimi norint surengti kovą.

38-erių V.Kličko derybas su pora metų jaunesniu rusų milžinu pradėjo dar pernai gruodį. Manyta, kad kovotojai galėtų susigrumti 2010 metų gegužės 29 dieną Gelzenchirkeno futbolo klubo „Schalke“ stadione, mat V.Kličko nori pagerinti sirgalių pasaulio rekordą, priklausantį broliui Vladimirui.

Priminsime, kad 2010 metų vasarį JAV pasirodė informacija, jog derybos dėl rusų milžino atstovo Dono Kingo kaltės atsidūrė aklavietėje. D.Kingas teigė, kad N.Valujevo honoraras turėtų būti 4, o ne 2,5 mln. dolerių, kaip siūlo ukrainietis. Tuomet V.Kličko atstovai atšovė nesileisiantys į jokias derybas, net jei „Valujevas turėtų keturis čempiono diržus ir būtų nenugalėtas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius