Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 03 12

Valujevas: tegul Kličko į akis pasako, kad aš bailys!

Rusijos sunkiasvoris boksininkas Nikolajus Valujevas nusprendė viešai atsakyti į ukrainiečio Vitalijaus Kličko pareiškimą, kad rusas yra bailys.
Nikolajus Valujevas ir Vitalijus Kličko greičiausiai susirems ringe.
Nikolajus Valujevas ir Vitalijus Kličko / „Scanpix“ nuotr.

Valujevas pasiūlė Kličko ištarti šią frazę priešininkui į veidą o ne per tarpininkus. „Tegul jis tai pasako, kai šalia nebus žmonių, galinčių mus išskirti“,– pareiškė N.Valujevas.

Rusas pridūrė, kad  tokiu atveju jo kova su Kličko prasidėtų akimirksniu, – rašo „Sport ekspress“.

Kličko (vyresnysis) Valujevą bailiu pavadino po to, kai nepavyko po ilgų derybų sutarti dėl šių boksininkų mačo. Ukrainietis sakė manantis, kad  Valujevas nesutiko su siūlomomis sąlygomis, nes bijojo pralaimėti, be to, norėjo uždirbti kuo daugiau pinigų.

Valujevas pripažino, kad Kličko žodžiai jį labai nustebino. Neva iki šiol jis laikęs Kličko „tvarkingu žmogum“.  Rusas ukrainiečio žodžius pavadino „bjauriu melu“. Valujevas neatmetė versijos, kad kažkas iškraipė Kličko žodžius.

Rusų galiūnas pakartojo visą derybų su Kličko istoriją. Valujevas sakė, kad jis sutiko kautis už 2,5 mln. JAV dolerių, bet pareikalavo transliacijos teisių JAV ir Rusijoje. Po to Kličko pasitraukė iš derybų ir nusprendė surengti kovą su lenku Albertu Sosnovskiu. Ši kova įvyks gegužės 29 d. Vokietijoje.

Valujevas pridūrė, kad jo komanda siūlė Kličko ir kitą variantą: honorarą dalintis santykiu 60:40 (ukrainiečio naudai). Tačiau derybos vis tiek nutrūko. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius