Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2018 08 24

Video interviu: Laurynas Levinskas apie Las Vegasą ir paskutinę WSOP partiją

„Betsafe“ pokerio interviu seriją pradeda pokalbis su solidžiai šiemet Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) serijoje pasirodžiusiu kauniečiu Laurynu Levinsku. Vaikinas papasakojo apie lemtingą WSOP partiją, o taip pat apie Las Vegasą bei pokerio mokymąsi.

Vienas ryškiausių Lietuvos pokerio profesionalų Laurynas Levinskas šiuo metu jau kaunasi prie Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo stalų, bet prieš išvykdamas į Kataloniją jis sutiko pasidalinti įspūdžiais ir patirtimis iš Las Vegaso, kur praleido pirmą pusę vasaros.

Šiemet WSOP pagrindiniame turnyre L.Levinskas pagerino lietuvių pasirodymų rekordą. Jis tarp beveik 8 tūkstančių dalyvių prasibrovė iki 79 vietos, kur jo viltis sudaužė didžiuliame banke herojišką atsakymą atradęs oponentas.

„Betsafe“ pokerio interviu Laurynas papasakojo apie Las Vegaso kasdienybę, krepšinį greta NBA žvaigždžių, WSOP mastelius, pasidalino savo pokerio mokymosi ypatumais ir, žinoma, papasakojo apie lemtingą WSOP partiją, sukėlusią rezonansą tarptautinėje pokerio bendruomenėje.

Ji buvo sužaista šeštoje WSOP pagrindinio turnyro dienoje, kai vidurinėje pozicijoje banką atidarė amerikietis Jeffas Trudeau, o lietuvis dalintojo pozicijoje atsakė su 8♦7♦. Flope pasirodžius 5♠6♣2♦ varžovas pristabdė, o L.Levinskas atliko nemažą statymą. Oponentas kiek pamąstęs atsakė. Turne K♠ kaunietis šovė dar vieną didelį statymą, varžovas atsakė po poros minučių dvejonių. Riveryje vertėsi Q♥ ir mūsiškis sustūmė visus žetonus – maždaug tiek, kiek buvo banke. Po minutės J.Trudeau atsakė su A♣J♣ – tūzo aukštumo kombinacija.

Lietuvio viltys pakovoti dėl didžiųjų prizų žlugo 79 vietoje, už kurią jis pelnė 91 610 dolerių laimėjimą, o jo priešininkas po šios partijos pakilo į antrą vietą žetonų lyderių lentelėje.

Ką Laurynas mąstė šios partijos metu? Žiūrėkite interviu:

VIDEO: Laurynas Levinskas: „Paskutinėje WSOP ME partijoje supjoviau grybą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius