Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 19

„Vilniaus plunksna“ – gražiausias vasaros sekmadienis mieste

Saulės nutvieksta aikštė, rakečių miškas, azartas akyse ir atsipalaidavimas širdyje, elegantiškas plunksnelių dūzgimas skambant įkvepiančiai muzikai: jau šį sekmadienį, liepos 24 – ąją, Vingio parką užlies badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“.
„Vilniaus plunksna“
„Vilniaus plunksna“ / BangBangPhotography nuotr.

O dabar šiek tiek sporte būtinos statistikos:

5. Prieš tiek metų prasidėjusi „Vilniaus plunksna“ šiemet švenčią pirmąjį jubiliejų ir spėjo sau bei kitiems įrodyti: žmonėms patinka ne tik rokenroliški vėlyvi koncertai, tačiau ir sveiką, draugišką laisvalaikį mieste propaguojantys renginiai. Niujorke nusižiūrėta idėja prigijo Vilniuje, žaidėjai nebeišsiteko Lukiškių aikštėje, taigi keliasi į Vingio parką. Turnyras tapo vieta susitikti: draugams, vaikams ir idėjoms.

60. Tiek komandų šiemet užsiregistravo dalyvauti turnyre. Pradedantieji ir jau pergalės skonio paragavę, žali, balti ar juodi, vaikinai ar merginos, krišnaistai ar ateistai: prieš badmintono tinklą visi lygūs, o sėkmė aplanko aistringiausius. Raketes surems grupių „Freaks on Floor“ ir „Keymono“ muzikantai, festivaliai „Kino pavasaris“ ir „Mados infekcija“, reklamos ir komunikacijos pasaulio gyventojai iš „FOLK“, „Clinic212“, „Milk“ ar „Autoriai“. Savo komandas turnyrui užregistravo festivalio rėmėjai „iDeal“, „Nike“, „Small Planet Airlines“ ir maisto mekos „Drama Burger“ bei „Studio 9“.

3. Tai ne tik prizinių vietų skaičius. Žaidėjus įkvėps ir žiūrovų ausis džiugins trys gyvos muzikos pasirodymai. 21 amžiaus hipiai, taikos ir meilės prisisunkusi grupė „Garbanotas Bosistas“ mano, kad badmintonas – tai kažkas šiek tiek vokiškai erotiško. Žodžiais nenusakomas ir nenorintis būti nusakytas elektroninės muzikos darinys „Chung Kran“ tiki, kad badmintone nėra pralaimėtojų. O roko, akustikos ir elektronikos kokteilį scenoje sumaišantis kolektyvas „Abudu“ turnyro „Vilniaus plunksna“ žaidėjams eiliuoja:

Oru skrieja, vėjo nešama, badmintono plunksnelė MUŠK GREIČIAU TUOJ NUKRIS

4. „Vilniaus plunksna“ – badmintono, muzikos ir gero maisto festivalis. Žaidėjai, žiūrovai ar tiesiog smalsūs klajokliai, neprisivalgykite namie: Vingio parke įsikurs Azijos virtuvės ambasadoriai „Wok To Walk“, geriausias amerikietiškas tradicijas perėmęs „Drama Burger“, lengvas salotas ir sriubas gaminantis „Aulos“ furgonėlis ir kokybiški itališki ledai „Sweet Morello“.

1000. Mes, jūs ir jūsų „Facebook“ draugai, žaidėjai ir juos palaikantys, kurie susitiksime liepos 24 - ąją. „Vilniaus plunksna“ – senų ir naujų bičiulių festivalis bei neabejotinai gražiausias vasaros sekmadienis mieste.

Programa:

12:00 Dalyvių registracija. Po registracijos – komandinė nuotrauka

13:00 – Taisyklių paaiškinimas

​13:05 – Atrankinės rungtynės grupėse.

17:00 – Finalai

18:30 – Apdovanojimų ceremonija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius