Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 16

Visos trys Lietuvos paplūdimio tinklinio poros Austrijoje pateko į atkrintamąsias varžybas

Austrijoje vykstančiame Europos jaunimo (iki 22 metų) paplūdimio tinklinio čempionate į atkrintamąsias varžybas pateko visos trys Lietuvos poros.
Paplūdimio tinklinis
Paplūdimio tinklinis / LTF nuotr.

Merginų E grupės trečiajame susitikime penktadienį lietuvės Urtė Andriukaitytė ir Irina Zobnina (5 reitingas) po 45 min. trukusios kovos 2-1 (17:21, 21:15, 15:13) įveikė baltaruses Viktoriją Šalajevskają bei Viktoriją Siakretavą (12).

Visas tris pergales grupėje iškovojusios U.Andriukaitytė ir I.Zobnina užėmė pirmąją vietą ir iškart pateko į aštuntfinalį.

B grupėje lietuvės Ieva Vasiliaukaitė ir Gerda Grudzinskaitė (31) užtikrintai 2-0 (21:14, 21:13) įveikė danes Sarą Stief bei Frederikkę Jensen (18) ir iškovojo antrąją pergalę.

Mūsiškės grupėje užėmė antrąją vietą ir atkrintamosiose varžybose kovas pradės nuo pirmojo rato.

Vaikinų turnyro H grupėje penktadienį lietuviai Patrikas Stankevičius ir Matas Navickas (9) 2-0 (21:17, 21:7) nugalėjo turkus Emirhaną Ulutą bei Hasaną Yildirimą (25), bet kovoje dėl pirmosios vietos grupėje po dramatiškos kovos 1-2 (22:20, 17:21, 14:16) nusileido šveicarams Florianui Breerui bei Yvesui Hausseneriui (8).

Su dviem pergalėmis ir vienu pralaimėjimu grupėje antri likę P. Stankevičius ir M. Navickas atkrintamąsias varžybas šeštadienį pradės nuo pirmojo rato.

Europos jaunimo čempionate startavo po 32 vaikinų ir merginų komandas. Į atkrintamąsias varžybas pateko po 24 ekipas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius