Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 04

„Vivus.lt Rankinio lyga“: lyderių antausiai vidutiniokams

Lietuvos “Vivus.lt Rankinio lygos” čempionate vėl lyderiai sudorojo savo varžovus – Varėnos „Ūla“ namuose rezultatu 28:21 (14:10) palaužė Pasvalio „Rankininkas/SM“ ekipą, o praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojai Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ rankininkai rezultatu 29:18 (13:7) sutriuškino daugiausiai iš studentų suburtą Kauno LSU ekipą.
Varėnos „Ūla“ – Pasvalio „Rankininkas/SM“
Varėnos „Ūla“ – Pasvalio „Rankininkas/SM“ / organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rankinis

„Ūlos“ rankininkai kol kas žingsniuoja be kluptelėjimų. Varėniškiai dvikovoje prieš pasvaliečius nuolat 3-4 įvarčiais buvo priekyje ir kontroliavo situaciją, o antroje rungtynių pusėje pasvaliečiams jau ėmė stigti jėgų ir patyrę „Ūlos“ rankininkai dar labiau atitrūko bei šventė užtikrintą pergalę.

„Ūlos“ ekipą į pergalę vedė po 7 įvarčius įmetę Arminas Grigėnas ir Kęstutis Ikasala (1 iš 7 m), 5 kartus (2 iš 7 m) varžovų vartus nuginklavo Remigijus Čepulis.

Iš Pasvalio komandos išsiskyrė 7 įvarčius įmetęs Ilnaras Valiulis, po 3 įvarčius pelnė Robertas Armanavičius ir Simas Stankus.

Eimantas Mikučionis (Varėnos „Ūlos“ vartininkas): „Nuo pat dvikovos pradžios stengėmės rungtyniauti užtikrintai, akcentavome gynybą. Pirmą kėlinį sulaukėme kieto pasipriešinimo, tačiau antrajame kėlinyje atitrūkome saugia persvara.“ 

Otilijus Titas (Pasvalio komandos treneris): „Gaila, kad mums šįkart negalėjo padėti net keturi pagrindiniai mūsų žaidėjai. Kovėmės su stipriu varžovu ir, mano manymu, pirmąjį kėlinį sugebėjome pasipriešinti. Nors ir pralaimėjome, tačiau sezono pradžia nėra tokia jau prasta, tikimės, kad rezultatai ateityje tik gerės.“

Priminsime, kad pirmajame čempionato ture „Ūla“ išvykoje rezultatu 34:25 (14:11) nugalėjo HC „Vilnius“ ekipą, o pasvaliečiai namuose 21:29 (11:16) nusileido Lietuvos čempionui Klaipėdos „Dragūnui“.

Alytiškiai neturėjo vargo

Alytiškiai dvikovoje su LSU 18 minutę pirmavo vos 1 įvarčio skirtumu – 6:5, tačiau netrukus sužaidė atkarpą 5:0 ir atitrūko – 11:5. Po šio šalto dušo kauniečiai nebesugebėjo atsitiesti, o kelis kartus komandas skyrė net 13 įvarčių – 26:13, 7:14.

Alytaus komandoje išsiskyrė 8 įvarčius (3 iš 7 m) įmetęs Gintautas Adamkevičius, Linas Paliušis prie pergalės pridėjo 5, Šarūnas Bunevičius, Irmantas Asakavičius ir Rokas Lastauskas – po 4 įv.

Kauniečių gretose daugiausiai – 5 – įvarčius pelnė Rokas Lastauskas, 4 (2 iš 7 m) – Karolis Dambrauskas, Evaldas Vėta – 3 įv.    

Priminsime, kad trejos “Vivus.lt Rankinio lygos” čempionato antrojo turo rungtynės vyko praėjusį trečiadienį. Tąkart penkiskart Lietuvos čempionas Klaipėdos “Dragūnas” savo aikštėje rezultatu 39:16 (20:6) sutriuškino praėjusį sezoną paskutinėje vietoje likusią ir šiemet žūtbūt iš dugno norinčią pakilti HC “Utena” ekipą, Lietuvos vicečempionai Vilniaus VHC „Šviesa“ atstovai savų žiūrovų akivaizdoje rezultatu 36:27 (19:13) palaužė Šiaulių SM „Dubysos-Gubernijos“ ekipą, o tarp favoritų priskiriamiems Kauno “Granito-Gajos-Kario” rankininkams teko kaip reikiant paprakaituoti – kauniečiai išvykos rungtynėse vos 1 įvarčio skirtumu – 30:29 (14:10) nugalėjo HC „Vilnius“ ekipą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius