-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 02 27

Woodsas kraunasi lagaminus vos prasidėjus turnyrui

Po aštuonerių mėnesių pertraukos vėl golfo lazdą į rankas paėmęs Tigeris Woodsas suklupo antrajame pasaulio čempionato rate. Ten dėl grubios klaidos turėjo pripažinti varžovo iš Pietų Afrikos Timo Clarko pranašumą.
T.Woodso nesėkme labiausiai krimtosi organizatoriai.
T.Woodso nesėkme labiausiai krimtosi organizatoriai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po ilgos pertraukos dėl traumos vėl karjerą tęsiantis golfo karalius T.Woodsas iš Maranoje, Arizonos valstijoje vykstančio pasaulio čempionato buvo priverstas pasitraukti gana anksti.

Nepaisant to, daugiausiai pasaulyje uždirbantis amerikietis džiaugėsi savo pasirodymu. „Mane padrąsino tai, kaip gerai smūgiavau per pastarąsias dvi dienas. Džiaugiuosi, kaip stoviu ant kojų – po ilgos pertraukos tai netgi viršijo mano lūkesčius“, – kalbėjo pirmą pasaulio reitingo vietą užimantis T.Woodsas.

Po ilgos pertraukos tai netgi viršijo mano lūkesčius.

Tai buvo pirmasis jo pasirodymas golfo lauke po 2008 metų birželio 16 dienos triumfo Atvirosiose Amerikos pirmenybėse ir kelio operacijos. Po pralaimėjimo ketvirtadienį 33 metų amerikietis sveikino savo varžovą T.Clarką su sėkme.

„Pirmoje dvikovoje padariau po klaidelių, tačiau laimėjau. Atrame gavau pajėgesnį varžovą ir su tokiais triukais man jau prasmukti nepavyko. Tiesiog neturėjau tinkamo atsakymo“, – juokėsi T.Woodsas, suklupęs prie penkioliktos duobutės.

Pasaulio reitingo lyderiui tai buvo ketvirtasis pralaimėjimas per visas iki šiol vykusias 28-ias dvikovas šiuose pasaulio čempionatuose. Dėl T.Woodso nesėkmės išgyvena varžybų organizatoriai – golfo karaliaus dalyvavimas garantavo augančią televizijos žiūrovų auditoriją.

Beje, T.Woodsas turėtų tapti Amerikos sporto gelbėtoju, po to kai didžiausi sporto dievukai vienas po kito patenka į skandalus. Užtenka prisiminti, kad daugkartinis olimpinis čempionas plaukikas Michaelas Phelpsas pagautas su narkotikais, o beisbolo žvaigždė Alexas Rodriguezas prisipažino vartojęs dopingą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius