Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 09

WSOP finale Dominykas Mikolaitis kovos dėl pusantro milijono dolerių

Internete surengtame Pasaulio pokerio serijos (WSOP) $10,000 įpirkos pagrindiniame turnyre startavo tuzinas lietuvių. Keturi mūsiškiai pateko tarp prizininkų, o Dominykas Mikolaitis prasibrovė iki finalo, kuriame kovos dėl pusantro milijono dolerių pagrindinio prizo bei galimybės varžytis dėl dar vieno papildomo milijono.
Dominykas Mikolaitis / Merit Poker nuotr.
Dominykas Mikolaitis / Merit Poker nuotr.
Temos: 1 Pokeris

WSOP $10,000 pagrindinis turnyras šiemet vyksta neįprastu formatu. Maža to, kad jis persikėlė prie virtualių stalų, realiai tai bus du paraleliniai turnyrai su gyvais finaliniais stalais, o visko kulminacija taps abiejų turnyrų nugalėtojų dvikova dėl čempiono vardo.

Amerikiečiams skirtas turnyras vyks wsop.com kambaryje ir jame žaisti galima tik iš Nevados bei Naujojo Džersio valstijų teritorijos. Tuo tarpu likusio pasaulio žaidėjams skirtas turnyras vyko „GG Network“ tinkle.

Čia tarp beveik 700 žaidėjų startavo ir 11 lietuvių. 5 mūsiškiai suklupo startinėse dienose, dar du tautiečiai 2 dienoje krito prieš prizų dalybas, o Gediminas Uselis, Matas Cimbolas, Evaldas Aniulis bei Dominykas Mikolaitis prasibrovė tarp prizininkų. Trys iš jų prizus jau atsiėmė, tuo tarpu D.Mikolaitis finalinio stalo burbulo fazės metu sugebėjo atsitiesti nuo vos pusės privalomojo statymo ir kitą antradienį kovos Rozvadove rengiamame gyvame finale.


Primename, kad vos prieš 2 savaites D.Mikolaitis iškovojo savo didžiausią karjeros laimėjimą, kai pelnė $418 tūkstančių už 3 vietą „Caribbean Poker Party“ $5,300 pagrindiniame turnyre. Neįtikėtina, bet dabar jis turi realų šansą šį rezultatą pagerinti. Finalo Rozvadove nugalėtojo laukia $1,55 milijono pagrindinis prizas, o abiejų turnyrų čempionų dvikovos laimėtojas papildomai pelnys dar $1 milijoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius