Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 07 12

WSOP kovų imitaciją nuo šiol galės išbandyti ir išmaniųjų telefonų savininkai

Visuomet svajojote atsidurti tarp gausaus būrio pokerio profesionalų už pokerio stalo, ant kurio puikuojasi Pasaulio pokerio serijos (WSOP) logotipas, tačiau niekaip nesisekė susikrauti tam reikiamo pokerio kapitalo? Nuo šiol tai ne bėda. Pajusti WSOP karštį ir įtampą dabar galite naudodami savo išmanųjį telefoną ar į pagalbą pasitelkę planšetinį kompiuterį.
wsop.com nuotr.
wsop.com nuotr.
Temos: 1 Imitacija

Virtualių pramogų organizavimo gigantas „Electorinc Arts“ (EA) ir WSOP vadovai suvienijo savo jėgas tam, kad pokerio entuziastai virtualioje erdvėje galėtų pasimėgauti aukščiausios klasės pokeriu prie prestižiškosios WSOP serijos stalų. Pokerio ir kompiuterinių žaidimų gigantai padedami kazino žaidimų eksperto „Caesars Interactive Entertainment“ (CIE) sukūrė aplikaciją, skirtą išmaniesiems telefonams „iPhone“, planšetiniams kompiuteriams „iPad“ ir grotuvams „iPod Touch“. Naudodamiesi šia aplikacija galėsite prisijungti prie gausybės pokerio entuziastų visame pasaulyje, besimėgaujančių tikslią WSOP mūšio lauko aplinką atkartojančia programa.

Kad žaidimas būtų kiek įmanoma įdomesnis aplikacija galėsite naudotis per „Facebook“ socialinį tinklą į žaidimą pakviesdami draugus ir pažįstamus iš viso pasaulio, bet kuriuo paros metu. Dalyvaudami virtualiuose turnyruose turėsite galimybę iškovoti legendines WSOP auksines apyrankes. Žaisdami aukštų įpirkų turnyruose galėsite pasiekti pokerio profesionalo statusą kuris, be abejo, suteiks gausybę tikroms garsenybėms būdingų privalumų. Be visų pokerio malonumų aplikacija palaikys ir realaus laiko pokalbių kanalo funkciją, tad žaidimas su draugais tikrai nebus nuobodus.

“Esame sužavėti galimybę pasidalinti pokerio teikiamu džiaugsmu su išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių naudotojais, – sakė CIE finansų tarnybos vadovas Craigas Abrahamsas. – WSOP yra aukščiausios klasės pokerio turnyrų visame pasaulyje sinonimas, o nuo šiol, padedami EA, šiuo džiaugsmu galime dalinti su visais pokerio entuziastais“.

Patirtis WSOP turnyruose dabar prieinama visiems, o svarbiausia tai nekainuoja nė cento. Virtualios WSOP aplikaciją jau dabar galite parsisiųsti internetinėje parduotuvėje „iTune“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius