Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2015 09 15

WSOP pagrindinio turnyro finalininkai: Thomas Cannuli

Nenumaldomai artėja lapkritis, kuomet Las Vegase paaiškės naujasis pasaulio pokerio čempionas. Tačiau iki to dar yra šiek tiek laiko, tad siūlome susipažinti su devyniais žaidėjais, kurie užsitikrino vietas kovoje dėl WSOP čempiono vardo ir šiuo metu ruošiasi kovai. Šį kartą jūsų dėmesiui pristatome dar vieną „lapkričio devyneto“, kaip kartais vadinami WSOP pagrindinio turnyro finalininkai, dalyvį Thomą Cannulį. 
Thomas Cannuli
Thomas Cannuli / Pokerlistings.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Trisdešimt vieną privalomąjį statymą į pasaulio čempionato finalą atsinešęs amerikietis iki šiol prie pokerio stalų yra uždirbęs kiek daugiau nei 53 tūkstančius dolerių. Tačiau šis rodiklis gautas tik iš pokerio turnyrų. Ne viena pokerio žvaigždė, įskaitant Sorelį Mizzi, Jeffą Grossą, ar patį Antonio Esfandiari, šį finalininką žino dėl jo pasiekimų grynųjų pinigų žaidimų ringe. Šiose kovose jis pasižymėjo tiek gyvo pokerio mūšiuose, tiek prie virtualių pokerio stalų.

23-jų metų amžiaus T.Cannuli, WSOP pagrindiniame turnyre pasirodo jau ne pirmą sykį. Pernai mūšis ties čempionato starto linija jam klostėsi itin sėkmingai. Sužaidus dvi dienas, T.Cannuli žengė laikydamas ketvirtą pagal dydį žetonų krūvelę. Tačiau tą kartą reikalai pašlijo tolimesnėse turnyro pakopose ir amerikietis finišavo  691-oje pozicijoje pelnydamas 18 406 dolerių prizą.

Septintąją vietą pagal žetonų kiekį užimantis amerikietis, kaip ir likę jo kolegos, jau yra užsitikrinęs bent milijono dolerių prizą, taigi, jo turnyrų rezultatų statistika jau netrukus smarkiai pasikeis. Pakeliui finalo link, T.Cannuli nė sykio nesusvyravo. Visose septyniose pirmose turnyro dienose jo žetonų kiekis augo. Pirmųjų penkių dienų finišus amerikietis kirto turėdamas daugiau žetonų nei tuometinis turnyro vidurkis. Mažiau turnyro valiutos nei statistinis vidurkis jis nešėsi tik šeštosios ir septintosios dienų pabaigoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje