-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 20

Žiemos pabaigai Lietuvoje – „The Original Harlem Globetrotters“ legendiniai krepšinio šou žaidėjai

Vasario 24 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje krepšinio mylėtojai turės ypatingą progą išvysti legendinius krepšinio šou virtuozus iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) „The Original Harlem Globetrotters“. Pačio aukščiausio lygio krepšinis persipynęs su komedijos, teatro ir kvapą atimančiais akrobatiniais triukais – privers greičiau plakti kiekvieno krepšinio gerbėjo širdį.
„The Original Harlem Globetrotters“
„The Original Harlem Globetrotters“ / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Vieno iš žinomiausių pasaulyje krepšinio kolektyvo šelionės ir giliausias tradicijas turintys žaidėjai vieninteliame šou Lietuvoje įtrauks ir savo gerbėjus. Tai bus viena iš geriausių dovanų krepšinio žiūrovams.

Garsiai skelbiama lietuvių aistra krepšiniui „The Original Harlem Globetrotters“ komandą paskatino įtraukti mūsų šalį į savo pasaulinio turo programą. Net 17 pasaulio Ginesso rekordų turinti JAV linksmuolių komanda pristatys dar vieną pritrenkiančią ir kvapą užimančią programą.

Dviejų valandų trukmės išskirtinis pasirodymas bus kupinas įspūdingų krepšinio triukų, unikalių dėjimų iš viršaus, nepamirštamų akrobatinių sugebėjimų ir, žinoma, garantuos nepakartojimus įspūdžius.

Projekto partnerio nuotr./„The Original Harlem Globetrotters“
Projekto partnerio nuotr./„The Original Harlem Globetrotters“
Projekto partnerio nuotr./„The Original Harlem Globetrotters“
Projekto partnerio nuotr./„The Original Harlem Globetrotters“

Šis išskirtinis krepšinio šou savo gerbėjus džiugina jau beveik šimtą metų. „Harlem Globetrotters“ savo talentus pristatė jau 123 šalyse, o jų gerbėjų skaičius vis dar sparčiai auga. Net 10 kartų apkeliavę pasaulį šie herojai savo netradiciniu ir išskirtiniu žaidimu pakerėjo savo gerbėjus.

Šio kolektyvo nariai dar kitaip žinomi, kaip Gerosios valios ambasadoriai, savo susitikimuose su jaunaisiais krepšinio aistruoliais dalinasi profesiniais patarimais ir akcentuoja, koks svarbus yra asmenybės ir tvirto charakterio ugdymas.

Dvidešimt keturi „The Original Harlem Globetrotters“ savo nepamirštamuose šou pritraukia itin plačias auditorijas, o žiūrovų tarpę yra buvo net didžiųjų šalių prezidentai, karaliai, karalienės ir netgi popiežius.

Bilietais prekiauja Bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius