Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 28

Zubrus: „Tikiu, jog turime gerą komandą, kuri gali išsikapstyti“

Jau seniai NHL lygos sezono pradžioje Dainius Zubrus nežaidė taip galingai, tačiau puiki ledo ritulininko iš Lietuvos sportinė forma negelbsti Naujojo Džersio „Devils“ komandos.
D.Zubrus ir jo ekipa patyrė 10-tą nesėkmę
D.Zubrus žaidžia rezultatyviai, bet „Devils“ komandos tai kol kas negelbėja / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žvaigždžių nestokojančioje „velnių“ komandoje būtent D.Zubrus kol kas yra rezultatyviausias žaidėjas. Per 10 šiame sezone jau žaistų rungtynių 32 metų dešiniojo krašto puolėjas atliko net 6 rezultatyvius perdavimus ir pelnė vieną įvartį. Tuščia sąskaita lietuvis ledo nepalieka jau penkis pastaruosius mačus iš eilės.

Deja, „Devils“ startas kol kas yra visiškai priešingas. Praėjusį sezoną antrą vietą Rytų konferencijoje po reguliariojo sezono užėmę „velniai“ šiuo metu yra absoliutūs NHL lygos autsaideriai.

Per 10 žaistų rungtynių buvo pasiektos vos dvi pergalės ir surinkti 5 taškai. Šio sezono startas „Devils“ klubui yra prasčiausias per pastaruosius 27 metus.

Trečiadienį „velniai“ svečiuose rezultatu 2:5 pralaimėjo San Chosė „Sharks“ ledo ritulininkams  ir patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės.

„Manau, po truputį žaidžiame vis geriau, tačiau niekaip negalime peršokti to nesėkmių barjero. Nežaidžiame pakankamai gerai, tačiau tikiu, kad turime gerą komandą, kuri gali išsikapstyti. Mums reikės labai daug dirbti. Lengva tikrai nebus“, – JAV žiniasklaidai pasakojo D.Zubrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius