-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

45 milijonų vertės sprendimas – Conoro McGregoro nebus UFC-200

Airių kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras liepos 9-ąją vyksiančiame UFC-200 renginyje Las Vegase į ringą nežengs. Tokį galutinį sprendimą priėmė UFC vadovas Dana White'as. Skaičiuojama, kad UFC dėl to neteks net 45 mln. dolerių.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Scanpix“ nuotr.

Balandžio 20 dieną C.McGregoras per „Twitter“ paskyrą paskelbė baigiantis karjerą, tačiau po kelių dienų persigalvojo. UFC-200 renginyje turėjo vykti airio ir amerikiečio Nate'o Diazo revanšas, tačiau jau dabar aišku, kad jo nebus.

„Aš neuždraudžiau Conorui kautis UFC-200. Jis puikiai žinojo, koks yra mūsų susitarimas, aš jam tai priminiau, bet jis nusprendė jo nesilaikyti. Conoras tikrai dar kausis, jis žengs į ringą kituose turnyruose“, – kalbėjo D.White'as.

Juodą katė tarp didžiausios pastarojo meto UFC žvaigždės C.McGreggoro ir organizacijos vadovų perbėgo, nes kovotojas atsisakė reklamuoti UFC-200 renginį.

C.McGreggoro teigimu, per reklamų filmavimus, spaudos konferencijas ir kitą „užklasinį“ darbą jis prarado norą kovoti, turi per mažai laiko treniruotėms. Anot airio, UFC iš jo jau uždirbo tiek daug, kad neturi teisės reikalauti daugiau. D.White'as su tokiu požiūriu nesutinka.

„Scanpix“/AP nuotr./UFC vadovas Dana White'as
„Scanpix“/AP nuotr./UFC vadovas Dana White'as

Portalas ESPN skaičiuoja, kad C.McGreggoro praradimas UFC-200 renginyje organizacijai gali atsieiti apie 45 mln. dolerių. Airis yra didžiausia UFC žvaigždė, o jo kovų žiūrimumas, tiek TV ekranuose, tiek perkant bilietus į ringą, muša rekordą po rekordo.

UFC-200 centrine dvikova taps Jono Joneso ir Danielio Cormierio dvikova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius