-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Joshua nokautavo suomį ir laukia kovos su D.Wilderiu

Didžiosios Britanijos boksininkas Anthony Joshua sunkiasvorių kovos 7-ajame raunde Londono O2 arenoje nokautavo suomį Robertą Heleniusą ir dabar turėtų susitikti su amerikiečiu Deontay Wilderiu.
Anthony Joshua nokautavo Robertą Heleniusą.
Anthony Joshua nokautavo Robertą Heleniusą. / Action Images via Reuters nuotr.

33 metų A.Joshua pastarąją naktį turėjo kovoti su 35-erių britu Dillianu Whyte'u, kuris ketino siekti revanšo už 2015 metais patirtą pralaimėjimą. Savo ruožu A.Joshua šioje kovoje tikėjosi pataisyti po pralaimėjimų ukrainiečiui Oleksandrui Usykui smukusią reputaciją.

Vis dėlto, likus vos savaitei iki kovos, D.Whyte'as neįveikė dopingo testo barjero ir buvo priverstas pasitraukti. Pakeisti jį sutiko 39 metų suomis R.Heleniusas.

Bilietus į dviejų britų kovą įsigijusiems žiūrovams buvo pasiūlyta grąžinti pinigus, tačiau A.Joshua ir R.Heleniuso kovos pradžią pasitiko sausakimša didžioji Londono O2 arena.

Bokso gerbėjai su nekantrumu laukė A.Joshua pasirodymo, tačiau kova tapo nemenku nusivylimu, vienu metu arenoje aidėjo net nepatenkintų žiūrovų baubimas ir švilpimai.

Britas kovą pradėjo labai atsargiai ir taip leido savo varžovui ringe jaustis gana patogiai. Įsidrąsinęs R.Heleniusas net ir pats atliko keletą pavojingų smūgių.

Vis dėlto viskas baigėsi 7-ajame raunde, kai po A.Joshua triuškinamo smūgio dešine ranka suomis atsidūrė ant grindų ir kova buvo nutraukta.

Dabar brito kovų statistika skelbia apie 26 pergales (23 – nokautais) ir 3 pralaimėjimus. Suomis pralaimėjo 5 kartą per 36 kovas profesionalų ringe.

Kovą Londone akylai stebėjo svečiai iš Saudo Arabijos. Planuojama, kad būtent šioje valstybėje sausį įvyks kita A.Joshua kova, o jo varžovu turi tapti tituluotas amerikietis Deontay Wilderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius