Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikiečių sirgaliai nesugeba atskirti brolių Kličko

Amerikiečių sporto kanalo HBO prezidentas Rossas Greenburgas pareiškė, kad JAV sirgaliai nesugeba atskirti vieno nuo kito ukrainiečių boksininkų brolių Vitalijaus ir Vladimiro Kličko. Dėl šios priežasties HBO nusprendė netransliuoti šio šeštadienio Vladimiro kovos su amerikiečiu Eddie Chambersu, praneša fightnews.com.
Broliai Kličko nesiaiškins kas stipresnis tarpusavyje
Broliai Kličko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

HBO prezidentas pasakojo, kad per pastaruosius kelerius metus jaunesnysis iš brolių Kličko Vladimiras padarė daug, kad taptų populiarus Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Situaciją apsunkino vyresnėlio Vitalijaus grįžimas į didįjį ringą 2009 metais. R.Greenburgas teigė, kad sirgaliams itin sudėtinga atskirti ukrainiečius brolius.

38 metų Vitalijus Kličko šiuo metu yra pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBC versiją, o 33 metų Vladimiras Kličko gina pasaulio čempiono titulus pagal IBF ir WBO versijas.

Artimiausios ukrainiečių kovos vyks Vokietijoje. Kovo 20 dieną Diuseldorfe Vladimiras surems pirštines su amerikiečiu E.Chambersu, o gegužės 29 dieną Gelzenkirchene Vitalijus grumsis su lenku Albertu Sosnovskiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius