-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjanti S.Maslobojevo kova Vilniuje kaitina aistras

Jau lapkričio 18-tą dieną, ASG arena Vilniuje taps visatos centru visiems kovos menų mėgėjams. KOK MEGA SERIES HERO'S turnyras žada būti ne tik fizinių jėgų, bet ir emocijų mūšis, sulaukęs nemenko dėmesio tarptautinėje kovos menų bendruomenėje.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Artėjanti garsioji dvikova sukėlė nemenką sujudimą ir tarp Anglijos kovos menų gerbėjų, kurie nevengė reikšti nusivylimo KOK organizacija dėl pasirinktos kovos tarp Rhyso Brudenello ir Sergejaus Maslobojevo vietos.

„Kodėl tokio aukšto lygio kova vyksta tokioje mažoje šalyje kaip Lietuva?“ – klausė britų sirgaliai.

Tačiau KOK organizacijos atstovai ir kovos menų ekspertai turi aiškų atsakymą: „Kova ne apie vietą – ji apie širdį ir talentą, o Lietuvos žiūrovai yra vieni aistringiausių pasaulyje“.

S.Maslobojevas grįžta į sunkiasvorių kategoriją, tačiau pripažįsta, kad ši kategorija nėra jo mėgstamiausia, tačiau šiuo metu jis yra tokiame gyvenimo etape, kuomet jam reikalingi iššūkiai ir papildomas adrenalinas, pojūtis „kai pačiam sau reikia mesti pirštinę ir išbandyti kažką naujo“, nes sunkiasvorių kategorija yra visai kitoks sportas.

Pasiruošimą kovai KOK ir Glory čempionas pradėjo Romoje, Italijoje su kitu garsiu Italijos kovotoju Mattia Faraoni, o grįžęs į Lietuvą su komanda sportavo su visa Lietuvos rinktine.

„Pasiruošimas vyksta visai neblogai, esu kol kas viskuo patenkintas. Yra šiokių tokių traumelių ir negalavimų, bet čia, manau, įprastas dalykas, tokio intensyvaus pasiruošimo metu. Nieko super baisaus nenusimato, planuoju būti šimtu procentų pasiruošęs“, – teigė kovotojas.

Sergejus beveik po dviejų metų sugrįžta į Lietuvos ringą ir tai jam yra labai svarbu, todėl tikisi, kad ir Lietuvos sirgaliams yra svarbus jo grįžimas į KOK ringą.

„Mūsų sportas be sirgalių yra nieko vertas. Sirgaliai yra viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių. Nors šis sportas yra individualus, bet be sirgalių jis tiesiog neegzistuotų, todėl lapkričio 18 dieną laukiu pilnos arenos, – teigia kovotojas. – Stebėti renginį per TV ekraną ir stebėti renginį gyvai yra du nepalyginami dalykai. Emocijos, garsai, gyvas matymas ir kovotojo jutimas, ypatingai savo favorito, yra neprilygstamas dalykas. Stebėti varžybas per televiziją, kai neturi galimybės atvažiuoti ar varžybos vyksta toli užsienyje, ar bilietai yra labia brangūs, tada taip. Bet šiai dienai, tie kas randasi Lietuvoje, turi apsvarstyti galimybę atvykti, juk bilietai nekainuoja kosmoso, o emocijos yra tiesiog nepakartojamos renginiuose. Dažnai miniu, kad sunkiausia į tokius renginius atvesti yra moteris, nes joms iš pradžių viskas atrodo kaip muštynės, bet kai jas atvedi, jos tampa pačiomis stipriausiomis aistruolėmis. Todėl tikrai rekomenduoju visiems, o ypatingai tiems, kas niekada dar nebuvę tokiose varžybose, atvykti gyvai palaikyti savo kovotojų.“

Paklaustas ar nemano, kad kovų stebėjimas per ekraną, tai tas pats kaip ledų laižymas per stiklą, Sergejus nuosijuokė ir pridūrė: „faktas, žmonės nesugebės pajausti adrenalino ir to jausmo, tų smūgių garsų, alsavimo, prakaito kvapo ir tos emocijos tarp žiūrovų. Žiūrėjimas per televizorių turėtų būti tik atsarginis variantas, nes jei yra galimybė pasižiūreti viską gyvai arenoje – rekomenduoju tik tai taip. Tai neužmirštami pojųčiai ir emocijos, kurių už pinigus nenusipirksi, nes reikia ten būti, vien tik televizoriaus neužteks.“

Kai kas pradėjo svarstyti, kad lietuvis jau nebekovos GLORY organizacijoje, tačiau pats kovotojas teigia, jog viena iš sąlygų su organizacija ir buvo, galimybė kovoti kitur.

„O po šios kovos mes planuojame grįžti į Glory. Nežinau, kaip ten bus ir kiek užtruks derybos, bet aš manau, kad tikrai pamatysite mane ir Glory ringe, – tikino S.Maslobojevas.

– Labai norėčiau pakviesti žiūrovus atvykti į areną. Kaip jau minėjau, aš su savo komanda iškovojau galimybę kovoti Lietuvoje prieš savo publiką, todėl labai tikiuosi atgalinio ryšio, jog mano sirgaliai tai įvertins ir atvažiuos į areną stebėti mūsų kovas, bei palaikyti mus gyvai. Ačiū visiems, kad esate kartu ir susimatysime arenoje. „

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius