Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandymas išsisukti? C.McGregoras prabilo apie dar prieš kovą patirtą traumą

Bene laukiamiausioje metų kovoje apmaudžią traumą „UFC 254“ turnyre patyręs Conoras McGregoras po sėkmingai atliktos operacijos suskubo pasiteisinti, kad narve įvykęs incidentas nebuvo atsitiktinumas ar Dustino Poirier smūgių krušos pasekmė – į kovą charizmatiškasis airis stojo jau būdamas traumuotas.
Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier kovos ringe Las Vegase. Dvikova buvo nutraukta,  C.McGregorui patyrus čiurnos lūžį.
Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier kovos ringe Las Vegase. Dvikova buvo nutraukta, C.McGregorui patyrus čiurnos lūžį. / „Scanpix“ nuotr.

„UFC 254“ turnyro puošmena – Conoro McGregoro ir Dustino Poirier akistata – baigėsi po pirmojo raundo, kuomet pergalė techniniu nokautu buvo įskaityta amerikiečiui.

D.Poirier dominavo, tačiau parteryje savo varžovo pribaigti dar per pirmąsias penkias minutes nesugebėjo. Visgi pačioje pirmojo raundo pabaigoje Airijos kovotojas patyrė šiurpinantį čiurnos lūžį ir dvikovos tęsti negalėjo.

C.McGregorui buvo sėkmingai atlikta operacija, po kurios jis teigė, kad antrasis raundas būtų buvęs visai kitoks ir airis būtų išplėšęs pergalę.

33-ejų kovotojas netrukus savo instagrame paskelbė, kad į kovą prieš D.Poirier žengė toli gražu ne pačios geriausios fizinės būklės, mat jo blauzdikaulyje buvo nustatyti keletas stresinių lūžių.

Airio stovykla ir visa UFC organizacija net nebuvo įsitikinusi, ar C.McGregoras bus pajėgus žengti į narvą paskutinei trilogijos su D.Poirier daliai.

„Vis tiek jau anksčiau turėjau problemų su čiurnomis. Galite paklausti UFC prezidento Dana White'os, visos UFC, gydytojo Jeffrey Davidsono. Jie žinojo... Jie žinojo, kad esu patyręs stresinius lūžius savo kojoje.

Vyko diskusijos, ar nereikėtų kovos atšaukti. Sparingų metu nevilkėjau blauzdos apsaugų ir keletą kartų susižeidžiau savo kelį bei patyriau stresinius lūžius blauzdikaulyje virš čiurnos“, – kalbėjo Conoras.

Airis teigė, kad po ilgos reabilitacijos norės ir ketvirtojo susirėmimo su D.Poirier, tačiau pastarojo dabar lauks kova dėl titulo su čempionu Charlesu Oliveira.

Nepaisant C.McGregoro užsidegimo ir noro sugrįžti, kovinio sporto pasaulyje tuo jau abejojama.

Manoma, kad UFC airio reabilitaciją prižiūrės per padidinamąjį stiklą ir pasirūpins, kad tuo atveju, jei airis vis tik grįžtų į ringą, tą jis padarytų tik visiškai sveikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius