Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benamis boksininkas prisipažino, už kiek pinigų jis krito po Mickey Rourke smūgių

Naivios kalbos, kad garsus kino aktorius 62 metų Mickey Rourke yra šaunus vyras ir dar gali kaip lygus su lygiais kovoti bokso ringe – bliūkšta. Aiškėja, kad kadaise „kietas“ vyrukas nokautuoti gali tik tuos, kuriems sumokėta, kad jie nukristų ir suvaidintų nokautą.
Mickey Rourke ir Ellioto Seymouro kova
Mickey Rourke ir Ellioto Seymouro kova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lapkričio 28 dieną Holivudo aktorius ir scenarijų autorius 62-ejų Mickey Rourke Maskvoje pirmą kartą po 20 metų žengė į boksą ringą ir laimėjo parodomąją kovą prieš 29 metų Elliotą Seymourą, kuris geriausių JAV boksininkų kvalifikacijoje užima 256 vietą.

Jau kitą dieną daugelis žiniasklaidos priemonių apkaltino M.Rourke ir bokso mačo organizatorius negirdėta falsifikacija – mat E.Seymouras ne tik kad pastaruoju metu nesitreniravo, bet ir gyveno benamio gyvenimą. Ir be to šnekėta, kad E.Seymourui buvo sumokėta už pralaimėjimą. Nors kelias savaites benamis boksininkas neigė visus gandus apie „nupirktą“ kovą, galiausiai – prabilo.

„Buvo sutarta, kad aš gausiu smūgį į krūtinę ir nukrisiu. Už tai man organizatoriai pažadėjo 15 tūkstančių JAV dolerių“, – amerikietiškam portalui TMZ teigė E.Seymouras.

Jis tikino, kad tarėsi su kompanija „Bokso pasaulis“ ir šiame pokalbyje M.Rourke nedalyvavo.

Nugalėtojas Maskvos „Rossija“ pramogų salėje antrajame raunde savo varžovą dukart buvo pasiuntęs į nokdauną, o kovą vėliau sustabdė teisėjas. „Daily Mail“ pranešė, kad E.Seymourui varžybų rengėjų buvo pasakyta išsilaikyti bent iki ketvirtojo raundo, tačiau to padaryti amerikietis nesugebėjo.

VIDEO: E.Seymouro ir M.Rourke kova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius