-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bokso čempionas suimtas už narkotikus

Penkis kartus pasaulio bokso čempionas, amerikietis Johnny Tapia suimtas įtarus jį narkotinių medžiagų laikymu. Antradienį, vasario 10 dieną jo namuose atlikta krata, kurios metu policija aptiko draudžiamų medžiagų. Boksininkas iki teismo posėdžio bus uždarytas kalėjime.
Johnny Tapia
Johnny Tapia / reviewjournal.com nuotr.
Temos: 2 Boksas Narkotikai
reviewjournal.com nuotr./Johnny Tapia
reviewjournal.com nuotr./Johnny Tapia

2007 metais J.Tapia buvo patekęs į reanimaciją po to, kai jam buvo diagnozuotas kokaino perdozavimas. Buvusiam boksininkui buvo pateikti kaltinimai narkotinių medžiagų laikymu. 2008 metų balandį jis pripažino savo kaltę ir buvo nuteistas lygtinai.

Per savo profesionalo karjerą J.Tapia ringe kovėsi 63 kartus ir lengvosiose svorio kategorijose iškovojo 56 pergales, 5 kartus pralaimėjo bei dvi kovas baigė lygiosiomis. Paskutinį kartą ringe amerikietis kovojo 2007 metų vasarį ir kovą su meksikiečiu Evaristo Primero laimėjo.

Savo karjeros metu boksininkas penkis kartus tapo pasaulio čempionu, tačiau dar daugiau kartų turėjo reikalų su teisėtvarka. 1990-ųjų pradžioje jis už aistrą kokainui 3.5 metų buvo nušalintas nuo bokso, o 2003 metais pusmetį praleido reabilitacijos klinikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius