Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bokso čempionas Vladimiras Klyčko pirmą kartą ringe kausis su aukštesniu varžovu – nepralaiminčiu lenku Mariuszu Wachu

Šešerius metus pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulų niekam neatiduodantis Vladimiras Klyčko laikys rimtą egzaminą. „Daktaras plieninis kumštis“ lapkričio 10 dieną Hamburge (Vokietija) į ringą žengs kartu su „Vikingu“ – dar nė vienos kovos profesionalų bokse nepralaimėjusiu lenku Mariuszu Wachu.
Vladimiras Klyčko
Vladimiras Klyčko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jo ūgis man tikrai bus didelis išbandymas. Tai bus pirmas kartas, kai ringe susitiksiu su aukštesniu ir geriau mane pasiekti galinčiu varžovu. Jis nenugalėtas, turi galingą smūgį ir nepalaužiamą valią“, – ESPN sakė 36-erių V.Kličko, ginsiantis pasaulio sunkaus svorio čempiono titulus pagal WBA, IBF ir WBO versijas.

198 cm ūgio ukrainietis už lenką M.Wachą yra žemesnis keturiais centimetrais ir vyresnis ketveriais metais.

2005-aisiais į profesionalų ringą įlipęs M.Wachas laimėjo visas 27 dvikovas, iš kurių – 15 nokautais. V.Klyčko statistikoje – 61 kova, 58 pergalės, 51 nokautas ir 3 pralaimėjimai.

„Nesu kovojęs lengvesnio svorio kategorijoje, kaip ankstesni V.Klyčko varžovai – esu tikras sunkiasvoris. V.Klyčko turės sugerti daugybę galingų mano smūgių, kol aš galiausiai jį nokautuosiu. Aš tapsiu pirmuoju sunkaus svorio pasaulio bokso čempionu iš Lenkijos“, – pasitikėjimu savo jėgomis tryško M.Wachas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius