Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bokso superžvaigždė Manny Pacquiao priima naują iššūkį

Būsimasis bokso „Šlovės muziejaus“ narys Manny Pacquiao nė negalvoja apie šlovingos karjeros pabaigą. Filipinietis šįkart pakėlė profesionalų ringuose dar nepralaimėjusio Timothy Bradley mestą pirštinę.
Manny Pacman Pacquiao
Manny Pacquiao / pacpix.blogspot.com nuotr.
Temos: 1 Boksas

Kristaus amžiaus – 33 metų – sulaukęs M.Pacquiao yra buvęs net aštuonių svorio kategorijų pasaulio čempionu, bet šį savaitgalį Las Vegase gins pusvidutinio (iki 66,7 kg) svorio čempiono diržą pagal Pasaulio bokso organizacijos (WBO) versiją.

Iškovojęs pergalę, Filipinų boksininkas dar labiau priartėtų prie kovos su Floydu Mayweatheriu jaunesniuoju. Tai būtų turbūt didžiausias bokso mūšis nuo Muhammado Ali ir Joe Frazierio „Amžiaus kovos“.

Tačiau ir T.Bradley nebus lengvas riešutas. 28-erių amerikietis yra žemesnės svorio kategorijos pasaulio čempionas (28 pergalės, 12 nokautais). Specialistai jį apibūdina kaip labai ištvermingą ir turintį kietą galvą boksininką. Be to, JAV kovotojas spinduliuoja pasitikėjimą savo jėgomis ir tikina, kad gali sugriauti visus mitus apie M. Pacquiao nenugalimumą. 

Filipinų žvaigždė (54 pergalės, 3 pralaimėjimai, 2 lygiosios) pastarąjį kartą iš bokso ringo nuleidęs galvą žengė 2005 metais, o nuo to laiko iškovojo net 15 pergalių iš eilės. Tarp M. Pacquiako aukų – tokios bokso žvaigždės kaip Oscaras De La Hoya, Miguelis Cotto, Juanas Manuelis Marquezas, Antonio Margarito, Ricky Hattonas.

„Pacmanu“ vadinamas M. Pacquiao pastaruoju metu atsisakė triukšmingų vakarėlių ir visą dėmesį skiria vien boksui. Tai yra nekokios naujienos T. Bradley’iui, tačiau ekspertai prieš šią kovą pasidalijo į kelias stovyklas – vieni prognozuoja lengvą filipiniečio pergalę, kiti teigia, kad po 12 raundų kumštynių teisėjai pergalę atiduos jaunesniam ir atkaklesniam JAV boksininkui.

Kova tarp M. Pacquiao ir T. Bradley – sekmadienį 4.00 val. ryto tiesiogiai per „Viasat Sport Baltic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius