Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bulgarijoje vykstančiame Europos imtynių U23 čempionate Lietuva jau turi medalį

Plovdive (Bulgarija) vykstančiame Europos U23 čempionate moterų imtynių turnyre Kamilė Gaučaitė (76 kg) iškovojo dvi pergales, pateko į finalą ir užsitikrino sidabro medalį! Ketvirtadienį lemiamoje imtyje dėl aukso Kamilė kovos su vengre Bernadett Nagy.
K.Gaučaitė ir B.Nagy
K.Gaučaitė ir B.Nagy / LIF nuotr.
Temos: 1 Imtynės

Ketvirtfinalyje Kamilė napaliko vilčių latvei Lolitai Obolevicai (12:2). Pusfinalyje laukė rimtai nusiteikusi pasaulio ir Europos jaunimo bei U23 čempionatų prizininkė Marion Bye iš Norvegijos. Šešias minutes ant kilimo dominavusi Kamilė išplėšė pergalę rezultatu 3:0.

Imtyje dėl Europos čempionato aukso K.Gaučaitė kovos su Europos jaunimo čempione ir pasaulio jaunimo čempionato bronzos medalio laimėtoja Bernadett Nagy iš Vengrijos.

"Finalininkės pažįstamos dar nuo jaunių laikų. Kadetų čempionate kietesnė buvo vengrė, pernai jaunime Kamilė jai įklijavo pralaimėjimą. Patiko, kad antroje pusfinalio dalyje Kamilė paspaudė norvegę. Jei ir ketvirtadienio finalinėje kovoje laikys panašų tempą, galima tikėtis palankaus rezultato", - santūriai mintis dėstė rinktinės treneris Aivaras Kaselis.

Gabija Dilytė (50 kg) ir Laura Stanelytė (55 kg) pralaimėjo pirmąsias dvikovas, tačiau Gabijos varžovė pateko į pusfinalį ir kol kas palieka mūsų imtynininkei viltį kovoti dėl čempionato bronzos. Pirmoje imtyje Gabija grumsis su lenke Amanda Tomczyk. Sėkmės atveju šiaulietė bronzinėje kovoje susikautų su turke Zehra Demirhan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius