Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.McGregoras po skaudaus pralaimėjimo nesitraukia: nori revanšo jau gegužę

Conoro McGregoro treneris Johnas Kavanaghas tikina, kad jo auklėtinis jau gegužę norėtų dar kartą susikauti su Dustinu Poirier, nuo kurio smūgių krito praėjusį savaitgalį.
Conoras McGregoras prieš Dustiną Poirier
Conoras McGregoras prieš Dustiną Poirier / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Poirier nokautavo C.McGregorą šeštadienio UFC 257 pagrindinės kovos antrajame raunde. Pirmoji jųdviejų akistata 2014-siais buvo pasibaigusi airio pergale, tad tarpusavio rezultatas dabar lygus – 1:1.

„Jis jau visus įtikinėja, kad reikia revanšo, – sakė J.Kavanaghas ESPN pirmadienį. – Mes norėtume kautis dar kartą. Manau, kad ir Dustinas nebūtų prieš.

Jei galėtume siekti revanšo dar iki vasaros, būtų nuostabu. Jei ne, na, tuomet nežinau kaip bus.“

„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier: dvikovoje Abu Dabyje MMA žvaigždė C.McGregoras patyrė pralaimėjimą.
„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier: dvikovoje Abu Dabyje MMA žvaigždė C.McGregoras patyrė pralaimėjimą.

C.McGregoras jau yra užsiminęs apie bokso dvikovą su Manny Pacquiao šiemet.

Tiesa, airiui duota 180 dienų medicininė priverstinė pertrauka po šeštadienio kovos dėl potencialios dešinės kojos traumos. Tiesa, medicininiais tyrimais C.McGregoras gali įrodyti, jog yra sveikas – tuomet tiek laiko laukti nereikėtų.

Kovotojo treneris patikino, jog nepanašu, jog C.McGregoras patyrė lūžių.

Tiesa, kita priverstinė pertrauka nebus panaikinta – tai 45 dienos po nokauto. Tiek privalo be kovų praleisti visi nokautuoti sportininkai.

„Dustinas prieš Conorą. Trečioji kova dėl diržo gegužę. Ar nebūtų tai nuostabu? Dabar rezultatas lygus 1:1. Mes jam suteikėme šansą revanšuotis po pirmo pralaimėjimo, dabar jis galėtų pasielgti taip pat“, – svarstė C.McGregoro treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius