-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.McGregoras ruošiasi dar vienam sugrįžimui – metė iššūkį kitai bokso legendai

Charizmatiškasis mišrių kovos menų kovotojas Conoras McGregoras paskelbė apie dar vieną savo sugrįžimą. Airis savo karjerą atgaivinti sieks bokso ringe, kur susikauti metė iššūkį šio sporto legendai Manny Pacquiao.
Conoras McGregoras ir Manny Pacquiao
Conoras McGregoras ir Manny Pacquiao / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs dviejų svorio kategorijų UFC čempionas dar birželį paskelbė apie savo karjeros pabaigą – tai buvo jau trečiasis toks sportininko pareiškimas per pastaruosius ketverius metus.

Panašu, kad airiui patinka skambūs sugrįžimai – šįsyk C.McGregoras užsigeidė kovos bokso ringe su aštuoniskart pasaulio čempionu iš Filipinų Manny Pacquiao.

Kova įvyktų Vidurinių Rytų regione, rašoma pranešimuose.

„Man būtų tikra garbė būti kovojus su dviem geriausiais šiuolaikinės eros boksininkais“, – savo tviteryje rašė kovotojas iš Airijos.

Priminsime, kad 2017 metais C.McGregoras savo sugrįžimą pažymėjo pirmąja profesionalia dvikova bokso ringe prieš kitą šio sporto legendą Floydą Mayweatherį.

Paskutinė Conoro (22-4) kova MMA ringe įvyko sausio mėnesį, kuomet „UFC 246“ turnyre jis be gailesčio sutriuškino Donaldą Cerrone'ą.

42-ejų M.Pacquiao paskutinį sykį į ringą lipo 2019 metų liepą, įveikdamas Keithą Thurmaną. Tai buvo 62-oji filipiniečio pergalė (2 lygiosios, 7 pralaimėjimai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius