Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čagajevas: nuskraidinsiu Valujevą į mėnulį (video)

Ruslanas Čagajevas ir Nikolajus Valujevas gegužės 30 dieną Helsinkyje galiausiai išsiaiškins, kas yra tikrasis pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBA versiją.
R.Čagajevas bus pasirengęs rusų milžino iššūkiui.
R.Čagajevas bus pasirengęs rusų milžino iššūkiui. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
AFP/Scanpix nuotr./N.Valujevas trokata kerato.
N.Valujevas trokšta keršto.

„Dvejus metus laukiau šios dienos. Pagaliau galėsiu viską sudėlioti į savas vietas“, – laukiančia dvikova ir revanšu bild.de džiaugėsi N.Valujevas. 2007 metais balandžio 14 dieną uzbekas įveikė rusų milžiną taškais ir apsijuosė čempiono diržu.

Praėjusiais metais dėl traumos negalėjęs lipti į ringą 30 metų R.Čagajevas jau pradėjo treniruotis. 213 cm ūgio N.Valujevui nebus lengva įveikti Baltuoju Tysonu vadinamą uzbeką. Iki šiol pastarasis per 26 kovas 25 laimėjo (17 iš jų – nokautu) ir kartą pasiekė lygiąsias.

„Man tas pats, kur vyks kova. Aš vis tiek smūgiuosiu taip, kad Valujevas atsidurs mėnulyje“, – žadėjo R.Čagajevas. Suomių sostinėje esančioje arenoje „Hartwall“ telpa per 13 tūkst. žiūrovų, susidomėjimo laukiama milžiniško.

Nenuskriausti liks ir abu boksininkai. Tiesa, 55 proc. bendros 1,16 mln. eurų sumos gaus R.Čagajevas. Norą boksuotis Helsinkyje pareiškė N.Valujevo vadybininkai – jie už tai pasiūlė didesnę pinigų sumą.

R.Čagajevo ir N.Valujevo dvikova 2007 metais baigėsi uzbeko pergale.

VIDEO: Ruslan Chagaev vs Nikolay Valuev part-6

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius