Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Chabibo kirtis C.McGregorui: „Šiam vaikinui atėjo galas“

Karjerą aukštumoje baigęs Chabibas Nurmagomedovas netiki, kad Conoras McGregoras kada nors dar sugrįš į UFC viršūnę ir priduria, jog sporto bendruomenė turėtų nustoti reikšti palaikymą airiui, praėjusį sekmadienį pralaimėjusiam kovą prieš Dustiną Poirier.
Conoras McGregoras ir Chabibas Nurmagomedovas
Conoras McGregoras ir Chabibas Nurmagomedovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ch.Nurmagomedovas baigė karjerą 2020-siais. Jis kovoje dėl titulo 2018-siais nugalėjo C.McGregorą, o šių sportininkų akistata buvo pažymėta ne itin sportiškais veiksmais.

Iš pradžių airis puolė autobusą, kuriame buvo jo būsimas varžovas, įžeidinėjo jo žmoną, religiją ir tėvą. O štai Ch.Nurmagomedovas po pergalės šoko per narvą ir puolė C.McGregoro komandos narius.

Airis praėjusią savaitę kovos su D.Poirier metu kraupiai susilaužė koją, bet sėdėdamas ant ringo grindų įžeidinėjo savo varžovą.

„Pinigai ir šlovė parodo, koks tu esi, – sakė Ch.Nurmagomedovas, kalbėjęs su ESPN. – Visada girdime, kad šie dalykai pakeičia žmones. Ne. Kai ateina šlovė ir pinigai, tai tik parodo, koks esi. Ir ką padarė McGregoras? Jis smogė pagyvenusiam vyrui bare (2019-siais – aut. past.). Jūs visi galite žiūrėti į jį ir bandyti suprasti, bet, kaip Dustinas sakė, tas vyrukas yra pilnas š**o.

Mačiau, kad žmonės jam rašė daug palaikymo žinučių. Kaip tu gali jį palaikyti, kai vaikai, jaunoji karta į jį žiūri, kai jie žiūri šį sportą? Jei nori išreklamuoti savo kovą, daryk tai.

Bet jei MMA bendruomenė toliau palaikys šiuos blogus žmones, sportas nueis neteisinga linkme.“

„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier kovos ringe Las Vegase. Dvikova buvo nutraukta, C.McGregorui patyrus čiurnos lūžį.
„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras ir Dustinas Poirier kovos ringe Las Vegase. Dvikova buvo nutraukta, C.McGregorui patyrus čiurnos lūžį.

Ch.Nurmagomedovas netiki, kad C.McGregoras dar kada nors sugrįš į viršūnę.

„Jei ne lūžusi koja, taip, jis galėtų būti toks pat. Tačiau jam lūžo koja, jis niekada nespirs taip, kaip anksčiau. Žinant jį, ne, jis negrįš į aukščiausią lygį. Conoro amžius yra geras (32 metai – aut. past.), tačiau tai, kas nutiko su jo galva, su kojomis – šiam vaikinui atėjo galas. Nors žinoma, jis vis dar geras reklamai“, – nuomonę dėstė Chabibas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius