Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Conoras McGregoras atšovė Z.Ibrahimovičiui ir apibūdino C.Ronaldo

Zlatanas Ibrahomivičius prieš porą metų yra pasisakęs apie Conorą McGregorą. Dabar šis garsus UFC kovotojas atsakė futbolo žvaigždei: „Zlatanas bando tapti futbolo Conoru McGregoru. Ką gi, sėkmės.“
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Scanpix“ nuotr.

Garsiausias visų laikų Švedijos futbolininkas Z.Ibrahimovičius visada mėgo mišrius kovų menus. Jis pats turi juodą taekwondo diržą ir yra pasakojęs, kad su malonumu stebi MMA ir bokso kovas.

Kai 2017 metais C.McGregoras ruošėsi garsiajai dvikovai su Floydu Mayweatheriu, Z.Ibrahimovičius pareiškė, kad airis yra „MMA sporto Zlatanas, o pats save apibūdino „futbolo McGregoru“.

Z.Ibrahimovičiaus skambūs pareiškimai dažnai apskrieja antraštes, o šįkart apie jį pasisakė C.McGregoras.

„Gerbiu Zlataną ir jo nugalėtojo mentalitetą, bet išsiaiškinkime vieną dalyką: yra tik vienas Conoras McGregoras. Zlatanas bando tapti futbolo McGregoru. Ką gi, sėkmės! – interviu fifa.com sakė airis. – Zlatanas ir Paulis Pogba visada yra laukiami ir gali ateiti su manimi pasitreniruoti kada tik nori.“

Ilgame interviu C.McGregoras pasakojo, kad jaunystėje pats žaisdavo futbolą puolėjo ar saugo pozicijose.

Kai kurie futbolo treneriai yra sakę, kad C.McGregoras būtų galėjęs tapti profesionaliu futbolininku.

„Aikštėje aš buvau veiksmingas, galingas ir slidus – panašiai, kaip kovos ringe, – sakė C.McGregoras. – Aš tikiu, kad kiekvienas gali pasiekti savo tikslą, jei tik kryptingai to siekia. Tai liečia visus berniukus ir mergaites, kurie nori tapti futbolo žaidėjais, gydytojais, mokslininkais, astronautais ar muzikantais. Kas bebūtų, viskas įmanoma!“

C.McGregoras teigė, kad labiau mėgo pats žaisti futbolą nei sirgti už komandą, bet nuo jaunystės palaikė „Manchester United“, kurioje žaidė ir Airijos futbolo meistrai.

Dabar jam atrodo, kad Ole Gunnaras Solskjaeras prie Mančesterio komandos vairo kuria stebuklus, o iš žaidėjų labiausiai patinka Paulis Pogba ir Marcusas Rashfordas.

C.McGregoras atskleidė, jog žavisi ir Turino „Juventus“ puolėju Cristiano Ronaldo, su kuriuo buvo susitikęs 2016 metais.

„Cristiano yra fenomenalus atletas ir asmenybė. Jis visur laikosi disciplinos, pasižymi perfekcionisto požiūriu, o savo pasišventimu futbolui įkvėpė daug vaikų žaisti futbolą.

Tik pažiūrėkite į Čempionų lygą, būdamas 34-erių jis pelnė hat-tricką mače, kai įtampa buvo aukščiausia“, – C.Ronaldo tris įvarčius į Madrido „Atletico“ vartus priminė UFC kovotojas.

VIDEO: „Vieni vartai“: nauja Lietuvos rinktinės era, kosminis C.Ronaldo ir raudona kortelė A.Merkel

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius