Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Conoras McGregoras nori įspūdingo honoraro už kovą su Floydu Mayweatheriu

Airijos kovotojas Conoras McGregoras kautųsi su Floydu Mayweatheriu, jeigu gautų už tai solidžią 100 mln. JAV dolerių premiją.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Scanpix“/AP nuotr.

Boksininkas F.Mayweatheris per savo karjerą yra iškovojęs 49 pergales ir nei vieno pralaimėjimo. Jis jau kurį laiką yra įsivėlęs į žodžių karą su C.McGregoru.

„Aš gerbiu Floydą. Jis yra solidus verslininkas. Ir jis suknistas žvėris pagal tai, ką gali padaryti. Tačiau kalbant apie rimtą kovą... Tikrą kovą be ginklų... Floydas to nenori. Jis nori bokso kovos, o ne kovos. Aš noriu 100 milijonų grynais, kad kovočiau su juo pagal bokso taisykles. Jis bijo tikros kovos“, – privataus vakarėlio metu pareiškė airis.

Savaitgalį C.McGregoras nokautavo Eddie Alvarezą ir tapo pirmuoju UFC kovotoju su dviejų skirtingų svorio kategorijų pasaulio čempiono diržais.

39-erių F.Mayweatheris airiui patarė nesilyginti su juo ir pavadino jį skruzdėle. Tačiau, manoma, kad jis gali susivilioti galimybe pasiekti 50-ąją pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius